![]() |
Lądowanie na Księżycu - cała prawda...
Ilość załączników: 1
tutaj jest filmik, który pokazuje, jak to było naprawdę... :P
|
Hehe dobre :) Może my ludzie wcale nie byliśmy na księżycu.
|
wlaśnie o to biega.
film wygląda (a przynajmniej sprawia takie wrażenie)dość autentycznie. ściągnąłem go z tej strony |
:haha: dobre, dobre ... filmik wyglądam naprawdę realistycznie
Ale pewnie całą prawdę to zna tylko jeden (z dwóch :fiu: ) forumowych Agentów - Spock ;) |
znalazłem jeszcze to.
zaczynam mieć poważne wątpliwości, czy amerykanie byli tam naprawdę... :P |
Tu są OFICIALNE clipy video NASA z misji Apollo 11
Reszta informacji jest utajniona do poziomu Top Secret 8) ... mam tylko nadzieje że Spock z KGB się nie wygada 8) |
ja też :P
|
a w UFO wierzycie?
bo ja jak najbardziej :) moze nie w UFO jako tako, bo czym jest UFO? ale w jakis kolesi tam gdziec ponad hmurami owszem :) |
a tu macie cala prawde o clipie nieladowania na ksiezycu :P
http://www.moontruth.com/full.htm |
Byli albo nie byli o to jets pytanie. Jutro wrzucę skany ze zdjęciami z misji na księżyc i wtedy podyskutujemy (oczywiście zdjęcia z gazety a nie własnoręczniem wykonane ;)).
Edwardo - jasne że istnieją inne cywilizacje. Najlepszym przykładem są Aztekowie i Inkowie, którzy współpracowali z nimi już parę latek temu:) |
Prawda jest taka, ze przez pewien okres czasu chodzily plotki, ze ich tam tak naprawde nie bylo. Jacys specjalisci analizowali materialy video, przebieg lotu itd itd. sa podstawy twierdzic, ze wszystko to wielka propagandowa sciema. :)
Co do lotu gen. Gagarina sie nie wypowiadam prawde znaja tylko agenci:na_ucho: Ale moge wam powiedziec, ze pies Lajka byl na 100% :D Zasluzyl nawet na umieszczenie go w moim podpisie :) MacGyver, zelazna kurtyna opadla, niektorych rzeczy przed opinia publiczna sie ukryc nie da ;) |
|
no o tym pislalem 3 posty w gore :)
|
Ale by były jaja gdyby okazało się że lądowania na księżycu nie było :)
|
to zdjęcie dowodzi, że jednak nie byli...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:09. |