![]() |
PILNE Jaka Nagrywarke DVD kupic ?
wczoraj z serwisu nial wrocic moj liteon sohw 812s w zwiazku z czym przysluguje mi zwrot kasy lub wymiana nagrywarki
jaka nagrywarke wybrac zeby byc pewnym jej jakosci i łamania przez nią zabezpieczeń- cena ponizej 850 czy liteon 832 jest wart rozwazania , czy to kolejny liteon(@!$#$%) jakie sa dobre nagrywarki w klasie wyzszej i klasie sredniej prosze pomozcie Meth |
To jest pierwsza klasa: Pioneer DVR-A07XLA :spoko:
To bardzo dobra średnia klasa :matrix: DVR-107D, Nec ND-2500A :jeep: |
oczywiście polecam Nec'a 2500 bardzo dobry sprzęt za przystępną cenę
|
Ja również polecam NEC'a 2500, wymieniłem mojego Liteona 451 na tego właśnie NEC'a i mam święty spokój. Polecam gorąco.
|
a jaką Ty widzisz różnice miedzy Pioneerem 107D a A07XLA przecież to jest identiko tylko inna obudowa troszke ładniejsza w A07AXL a pozatym ciężko to dostać w PL.
|
Cytat:
|
Cytat:
I znowu ta cipa. Czy wyniki ankiety nie są wiążące?? |
A tak bez przepychanek personalnych, czy ktoś potrafi empirycznie przedstawić różnice pomiędzy Nec 2500A a Pioneer 107D, bo tego pierwszego mogę mieć za 450PLN, adrugiego za 485PLn - różnica żadna.
Czy do tychże Pionierów także jakieś eksperymenty ktoś podejmuje z overclockingiem biosów lub biosów z DL? |
Cytat:
Mam pomysl - dodaj mnie do ignorowanych, nie ma sensu zebys sie denerwowal tyle ... |
czy ktos moze zna roznice miedzy Pioneer DVR-A07XLA
Pioneer DVD***177;RW DVR-107D poza opakowaniem(box/oem) obudowa(ladna/przecietna) i cena (gigantyczna/duza)? jakies hardware differences? cos w jakosci wypalania? |
Cytat:
A co do różnic to ci nie pomogę - osobiście widziałem tylko testy modelu 107D |
Cytat:
czytając to (na stornie Pioneera): "Please note that the Pioneer OEM version DVR-103, 104 and 105 and 106 are the same drive as their respective models DVR-A03, A04, A05 & A06." można dojść do wniosku, że podobnie będzie też i w przypadku 107 i A07.. pozdro. |
Zdecydowanie Toshiba model SD-R5272. ...ale sie wszyscy uparli na NECa i Pioneera. Spróbujcie z tą TOSHIBA ! Jest po prostu świetna !
Pozdrawiam, Grzegorz |
Ważne aby łykała tanie płytki i na wszytkim się to odtwarzało.
Polecam Plexa na USB 2.0 :P:P |
hmm zle zadalem pytanie , .oze tak co najlepiej wypala/ripuje/lamie zabezpieczenie dvd/na ma dobra korkcje bledow dvd? walic cechy zwiazane z cd !
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:55. |