![]() |
Mistrz Swiata !!!! Po Prostu Idol !!! :d:d:d
Dla mnie gosciu ma chyba 1 miejsce ze wszystkiego co widzialem na necie :D A przynajmniej jedne z pierwszych ;) Filmik wazy 9MB ale warto. Czekam na wasze opinie :D:D:D
http://www.efd.lth.se/~e00rl/film.avi |
Koles jest po prostu autentyczny, nie widac tu celowej, glupkowaten gry :)
ale wg mnie lepsze sa wycinki z hamerykanskiego idola :) |
Ranyyyyyyy ale przypał, no ale sie nie dziwie jak takich rzeczy słucha :D:D:D:D:D:D
ps przynajmniej szybki serwer... mniej niż minute sie ściągało ;P |
jedno jest pewne: ten gosc nie wiedzial, ze to pojdzie do neta, pewno sie chcial powyglupiac przed kamerka a potem skasowac tasme, a tu prosze - koledzy mu niespodzianke zroblili...
|
Witam!
buahahahahaha nosz kur** co za zj**bus :) i ta czerwona bluza ... wypas koles chyba tam mial podlaczona kamerke to TV, bo ciagle spogladal... ale wyczesany klient :) |
Jaaa jestem wrecz onieśmielony tym Panem. Dla mnie extra :spoko: jak jeszcze wrócił raz do tej piosenki....załamałem się
Tą pierwszą piosenkę, dostałem jakiś długi czas temu od jednej węgierki, która przedstawiał mi muzykę jaka leci nad Balatonem. Lecz nie przypuszczałem ze tak działa na ludzi. :D "Dresy" w samochodach juz jej słuchają? ...i pewnie Hit nad morzem ...ja ***ie |
Cytat:
ogólnie koleś jest "niesłaby" :] a piosenka do nowych też nie należy i typowe dicho. |
heh koleś jest po prostu kosmitą :haha:
btw. widzieliście to?? [13mb] - to grupka zdaje sie holenderskich "idoli" :mruga: żyjących we własnym światku 8) |
zarabista mine robi jak spiewa "maja HAHA!"
o jejku, wspolczucia dla rodziny... edit: a wasnie, ten song co na poczatku go spiewa ostanio czesto w radio leci jak on sie zwie?skad mozna go zassac? |
Cytat:
niezla ma choreografie! ;) |
O ja pier**** !!!!!!!!! co za kolesie. Czegoś takiego to jeszcze nie widziałem.
|
Nie no ogladajac tego typa z pierwszego linka pomyslalem sobie - niezly wykret.
No ale jak zobaczylem tych z drugiego to juz sam nie wiem. Oni przeszli samych siebie :). Ja sie im dziwie, ze oni w ogole mili odwage wyjsc i odstawic taki "show". Super!!!. |
Reakcja ludzi na trybunach też jest niezła 8)
|
a ja myslalem ze nie mam glosu :banan: przeciez Ci l;udzie moga ze spokojem zajac sie torturowaniem wiezniow piosenkami - wszycy beda zachwyceni (z wyjatkiem wiezniow) :D
|
heh, a ja ogladam to wszytko po raz enty i juz skurzu miesni na twarzy dostaje...
nikt nie wie jak sie zwie ten song? umba je? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:33. |