![]() |
Wspomnienia...
chcecie przywrocic wspomnienia z lat mlodosci?
no to zapraszam: http://www.aiw.cad.pl/nu_pagadi.swf tylko nie piszcie ze nie pamietacie, albo nie znacie... mnie sie az lezka w oku zakrecila... |
oj pamietamy i znamy
osobiscie nigdy nie mialem gry "jajeczka", zawsze ubolewalem bardzo z tego powodu... i kolegom zazdroscilem :P |
heh ... pamiętam ... wsppomnienia wróciły ... grało sie po pare godzin dziennie, biło rekordy zebranych jajek w koszyku ... ech ... dawno juz tej gry nie miałem w rękach ... ciekawe czy ktos jeszcze ją u mnie ze znajomych ma ;)
|
Jak w linku zobaczylem "nu pagadi" to juz wiedzialem, ze to cos zwiazanego z kultowa bajka "Wilk i Zajac". No ale tego sie nie spodziewalem :).
Swietne, pamietam jak sie takie gry kupowalo i gralo sie godzinami. Jednak troszke niewygodznie sie w tej gierce steruje. Palcami wygodniej ;). |
pamietam, ze sie szybko "ekraniki" psuly, albo bateria nie stykala.
byla jeszcze taka... z kucharzem, co nalesniki podrzycal, albo mysliwy strzelajacy do kaczek to byly czasy :) a w TV: Pan TikTak i pierwsza polska tele nowela - W Labiryncie :D |
oj, stare czasy :)
byl tez, oprocz wspomnianych, futbol - malpa wiszaca z bramce lapala pilki eh - piekne wspomnienia dzieciakom (czyli wtedy i mnie) wystarczylo znalesc patyka i juz byla zabawa w wojne... a teraz - dres w pieciolatka orginalny adidasa oczywisci, inaczej na podworko nie wyjdzie, osmiolatkowie juz z komorkami lataja... ehh |
Cytat:
Fasolki RULEZ |
a pamietacie gume balonowa Donald... zajefajne komiksy tam byly :)
|
Cytat:
|
Cytat:
:) |
fajnie tak powspominac czasami, moj sasiad mial jajeczka i jeszcze jakas osmiornice tego typu. ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
A grę z jajkami mam do tej pory działającą!! |
"Lepiej ciotkę mieć w burdelu
Niż wspomnienia z PRL'u" podczas szukania obrazka dumy Donald natrafilem na fajna stronke :D http://www.aiw.cad.pl/kultowa.html |
Dostałem kiedyś taką grę na gwiazdkę z kucharzem który podrzucał, placki chyba, ryby i inne rzeczy:D Grałem godzinami aż mnie palce bolały :haha: :haha: :haha:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:10. |