![]() |
haslo WORD - wazne
mam pytanko poszukuje programu do odzyskania hasla w wordzie jaki jest najlepszy i gdzie go mozna pobrac
dzieki za info. pozdrawiam |
Word Password Recovery
|
nie chodzi mam go i mam rowniez advenced office xp password recovery i tez nic
|
daj plik to ci odzyskam ...
|
to chyba innych dobrych programów nie ma, ale te powinny ci działać, chyba że masz hasło powyżej 6liter to raczej tzw. qpa :(
PS. Co się dzieje że one nie działają ?? Pozdro |
Ilość załączników: 1
Cytat:
bede wdzieczny za pomoc stawiam :piwo: |
a czy można wiedzieć ile liter może mieć te hasło i czy zawiera znaki specialene, małe duże litery itp....
|
tego to ja nie wiem kierownik kobiety zmienil swoje stare haslo na nowe i dupa .
|
Ja to zle widze już szukam hasła na 5 liter z wszystkimi możliwymi znakami i stoję na 23%, jeżeli będzie 6liter to już chyba nie do odzyskania w tym roku :(
|
Cytat:
w tym roku- ale niestety to trwa i nie da sie zrobic w ciagu paru godzin przy tak dlugim hasle.Trzeba wlaczyc komputer i zajac sie czym innym, np robieniem budek dla ptakow- a komputer niech robi, tzn.analizuje wszystkie kombinacje - trudniejsze to niz 6 w TOTO |
puscilem na kilku kompach z roznymi ustawieniami .... 2500@3200 - ale intel by sie tu przydal :>
brute-force 15 znakow a-z, 0-9, spacja, priority high aoxppr robil cala noc jest 2% na 7 znaku ... average 538069 pass/sec jak bedzie powyzej 15 znakow to mozna bedzie sie pozegnac ... :/ |
u mnie tez komp od wczoraj biega zobaczymy czy cos z tego bedzie.
z gory dzieki wszystkim za pomoc |
status ...
.: PC1: brute-force, a-z elapsed: 8h 2m remaining: 4d 11h <- 3% pass length=8 .: PC2: brute-force, a-z, 0-9, space elapsed: 11h 1m remaining: 1d 15h <- 15% pass length=7 |
mam podobne wyniki
|
to moze sie nie scigajmy tylko konstruktywnie ustalmy plan dzialania ... :>
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:17. |