![]() |
Onet i poczta
Ilość załączników: 1
elo, :klnie: ((
chyba mnie zaraz rozd**i. Żeby tak bezczelnie wyłączyć ludziom poczte na prawie 3 dni. To jest przeciez przesada. :buu: Bardzo mnie ździwiło, że Mozilla wywala mi błąd na temat loginu, więc wszedlem na onet.pl i :szczena: mi opadła. :bluzga: :poddaje: Dodaje zrzut ze strony onetu z owym komunikatem. |
Poczta działa przez np. Outlook Express.
update... albo i nie :/ update... chociaż mi działa przez Outlooka i przez przeglądarkę |
A to pewnie powod : http://hacking.pl/news.php?id=3937
|
mnie jedno konto wciaz dziala, drugie dzialalo do godziny 21:00
mam nadzieje ze nie strace poczty ktora ma dojsc jutro/pojutrze.... :/ |
kurde... :| to jest moje podstawowe konto, mam nadzieje ze wszysko bedzie OK
:\ |
Potwierdzam. u mnie tez nie idzie :(
|
u mnie dziala, ale chyba czas pomyslec na nowym haselkiem tak na wszelki wypadek
|
Tak jak wspomniał już Edwardo mam nadzieję, że ta poczta, którą do mnie się wysyła będzie dostępna po tej awarii. ((
To jest praktycznie jedyne moje konto. Wszyscy znają tylko ten adres. Nie widzi mi się zmieniac konta. :klnie: |
Cytat:
|
O haselku czas pomyśleć, ale ja nie mam dostepu do konta.
Wydaje mi się, że są wyłaczone te konta które również były zalogowane na republice.pl |
a ja od dawna przenioslem sie na interie bo na onecie nie dosc ze koszmarnie_dlugi_i_nieporeczny adres to jeszcze duzo spamu tam idzie :|
|
Cytat:
|
a @poczta.onet.pl to szczyt krotkosci!!
|
no ja jeszcze też mam poczta.onet.pl. Jest on bardzo długi i denerwujący. Wolałbym op.pl lub wp.pl albo interia.pl. Jednak zbytnio nie moge zmienić adresu email :(
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:24. |