Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Jaka komórka ? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jaka-komorka-36260/)

Piterniel 22.06.2004 11:45

Jaka komórka ?

Witam serdecznie. Mam problem z wyborem telefonu komórkowego na karte. Jaki polecacie ?

Obowiązkowo :

- Kolorowy LCD
- Polifonia
- Aparat (możliwość wysyłania MMS)
- Dobra Grafika na wyświetlaczu

Mile widziane :

- IrDa
- MP3
- Radio
- Dyktafon

Do wydanie nie mam dużo ok 350 no max 400 zł ;)

MacGyver 22.06.2004 12:19

:haha:
Wiesz Piter, tak patrze i patrze na tą cenę i dane to nieco śmiać mi się chce ... raczej takiego wypasionego na kartę za TĄ cenę nie znajdziesz ;)

mr_spock 22.06.2004 12:32

+ jakis bajerancki wyglad i zeby sie bateryjka ladowala 5 min.

Ty wlasciwie wymieniles wszystkie glowne opcje telefonow...

za ta kase to moze kupisz jeszcze ciepla, od totajnego idioty - nie polecam takich sposobow;)
...
:)

MacGyver 22.06.2004 12:40

Co najwyżej to Piterniel możesz rozejżec się za takim telefonem na abonament ... w tej cenie mooooże sie zmieścisz ;)

mr_spock 22.06.2004 12:49

kup sobie jakis dobry telefon tez zbednych zabawek
Po co Ci kolorowy wyswietlacz i polifoniczne dzwonki?
MMS'ami pobawisz sie z 2 razy i zapomnisz o takiej funcji
aparat? chyba nie widziales zdjec z z telfonu... po co ci to?? imienin u cioci tym nie zrobisz (brak lampy), co prawda takie z pampa, ale to inny przedzial.
Jesli bedziesz mial dolaczany, to raczej nigdy z domu go nie zabierzesz... wiem jak jest u moich kumpli

Pawel_k 22.06.2004 12:52

Cytat:

Napisany przez Piterniel
Witam serdecznie. Mam problem z wyborem telefonu komórkowego na karte. Jaki polecacie ?
(....)
Do wydanie nie mam dużo ok 350 no max 400 zł ;)

normalnego telefonu na karte za tyle niekupisz, no chyba ze rodzic wezmie na siebie na abonament komore ale wtedy wieksze ryzyko duzego rachunku ;)

ja mojego SET310 rok temu za 700zl z 2 starterami do ery kupilem :blee:

--edit--
mr_spock niewiesz ze im wiecej bajerow tym wiekszy szpan i szacunek wsrod ziomow jol!

.::piotrek::. 22.06.2004 13:07

Ja mam nokie 6610 i jest dobra wiec po co mi lepsze bajery. Ma kolorowy wyswietlacz, mms, polifonie, radio i po co wiecej. ;) A za ta cene to kupisz jakis, ale jak bedzie miala choc polowe tego co wymieniles to i tak bedzie dobrze. ;)

mr_spock 22.06.2004 13:12

poczytaj sobie o szkodliwosci i daj spokuj a komorka :)http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=36250

MacGyver 22.06.2004 13:15

Cytat:

Napisany przez mr_spock
poczytaj sobie o szkodliwosci i daj spokuj a komorka :)http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=36250

Bo się chłopkak załamie :)
Piter kup jakiś tani telefon bez zbędnych bajerów ... bo i tak z połowy tych co wymieniłes nie bedziesz kożystał ;)

mr_spock 22.06.2004 13:23

dokladnie... po co sie silic i naginac z kasa...
kup cos tanszego a za reszte kasy zapros dziewczyne na piwko albo lody :)

zasada jest taka, im wiecej bajerow tym wieksza awaryjnosc :)
szybciej bateria siadzie itd...
a jak chcesz zabawke, a nie telefon, to powaznie sie zastanow, czy wogule jest Ci on potrzebny

Piterniel 22.06.2004 13:34

Teraz mam Nokie 3310 :

- Obudowa M55
- Niebieskie podświetlanie
- Bateria 1600 ;)
- Soft by MaciejKa
- 100zł na koncie :D

Podoba mi się, że przed 1 minuta wibra daje znak, że trzeba już kończyć i wy***iste dzwonki. Narazie chyba zostane przy tej Nokii dziś wieczorem wrzuce fotki jej :D

Pozdro ;) :spoko:

Smartek 22.06.2004 14:04

Zalozyles ten temat, zeby pod jego koniec pochwalic sie jaka to wspaniala nokie masz i zeby pokazac nam zdjecia? :P :banan:
pozdro ;)

ps - tez teraz taka kupuje :D :D :D ^_^

mr_spock 22.06.2004 14:11

noo... tak to wyglada...

wracajac do tematu... zobacz na allegro jakie sa ceny...

Smartek 22.06.2004 14:21

btw. za ladne swiadectwo pod koniec 6 klasy - rodzice wreszcie zgodzili sie kupic mi komorke..., uparlem sie na SE T610 lub SE T630..., lecz wszedzie byly drogie (nawet bardzo) po dwuletnim abonamecie wychodzilo za nia ok. 1700zl :o ..., ale ciagle sie upieralem, az wkoncu uswiadomili mi, ze komorka sluzy do rozmawiania i korzystania z niej, a nie zeby Ladnie wygladala i byla szpanerska :P to tyle... i tak oto wkrotce [thx for Wajchiusz] stane sie posiadaczem stuningowanej nokii 3310 (lepsza mi chyba nie potrzebna :P)... peace! :banan:
pozdro ;)

epol 22.06.2004 14:37

Cytat:

Napisany przez mr_spock
imienin u cioci tym nie zrobisz (brak lampy)

Lampy błuskowe mają Siemensy S55, M55, C60 i inne. Sa one w cenie od 350zł do 450zł zależnie od modelu.

A ten S55 ma wszystko co chcesz oprócz mp3 i radia, ale to nie jest problem bo raydjko do niego kosztuje 25zł, a odtwarzacz mp3 kolejne 55zł. Miałem ten fon. Posiada za***iste rzeczy, a programowo można z niego zrobić cudo. Ma też (u Siemens a w standardzie od dłuższego czasu) Irde, GPRS, BT itd.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:11.