![]() |
Koreanczyk tez sciety!!!
Jednak scieli Koreanczyka, ciekawe jak wiele glow musi jeszcze spasc, zanim sie to skonczy?
chociaz sciecie nie jest jeszcze tak brutalne jak odcinanie glowy, lecz tym zwierzetom (obrazajac zwierzeta) jest to pewno jedno... http://info.onet.pl/940061,12,item.html |
Ci ludzie sa chorzy i nienormalni, a rownie nienormalni sa ci co dali na necie linka z egzekucja. ;(
|
Bo to **** bez mózgów !!
|
Wiecie co, a ja w zwiazku z tym scieciem zaczalem miec obawy o ten konflikt to sie zle skonczy... Nie mozna normalnie zyc, ogladac sobie meczykow tylko sie przerazac tymi ******onymi ortodoksyjnymi Arabami... Fuck them all :[
|
Ludzie opanujcie się. Gdyby na Polskę najechali amerykanie też byście ścinali łby. To tylko świadczy o ich strachu niepewności, przecież czlowiek w stresie traci ludzkie myślenie. Oni działają w strachu i są dlatego po******eni. To proste akcja wywołluje reakcję. I kto zaczął?? Amerykanie nikt inni, najechali na suwerenny kraj i niewyjechali po zdjęciu husajna ze stołka. Przecież tak wygląda wojna, wraz z zakończeniem wojska wyjeżdżają i tyle. Niestety najgorsze jest to że wy nierozumiecie mechanizmu zachowań czlowieka w strachu o dzieci kraj itp itp i stawiacie tezę niemyśląc trzeźwo o tym dlaczego oni łby ścinają, Spokój spokój tylko może nas uratować. Oni dążą do tego aby amerykanom puściły nerwy i aby dostali kolejne atuty do obcinania kolejnych łbów.
|
a the Cure kiedys spiewali Killing an Arab ...
PS Te filmy sa makabryczne - wlasnie jeden widzialem i zaluje ze go sciagalem |
Dajecie sie ponosic...
swoja opinie na ten temat pisalem juz we wczesniejszych postac i iraq'u To sa jednoskowe przypadki... fundamentalisci... fanatycy nadinterpertujacy koran zaraz bedziesz, ze kazdy arab to jest zly... Co amerykanie robia w swoich wiezieniach pokazuja tylko na krutkich filmikach i kiepskich fotkach... Swoja droga juz bardziej wspulczuje calemu narodowmi arabskiemu, niz izraelowie i usa... Oni z kazdej strony, prawie kazdym kraju dostaja w d... sa bezsilni... Loczek... oszczedz nam takich slowek... albo zagwizdkuj je... |
Cytat:
w cywilizowanym kraju takie akcje sa nie do pomyslenia, nawet podczas wojny czy okupacji. wiem, ze podczas II wojny swiatowej tez dzialy sie straszne rzeczy, ale nie byly naglasniane - oni go nie zabijaja ze strachu o swe dzieci (ci kolesie z karabinami maja z cala pewnoscia gdzies swe dzieci i zony, wazne zeby im bylo dobrze, nie robia tego ze strachu a z nienawisci - to nie im amerykanie odbieraj chleb, tak im kaze w wypaczony sposob interpretowana religia. memorando, zastanow sie co piszesz: jakie kolejne atuty do obcinanai kolejnych glow? to co, to juz maja jakies atuty? przeciez onie nie potrzebuja zadnych atutow, oni tym zyja, teraz sa w swym zywiole. zabijaja na polecenie schych przelozonych, ktorym sie napewno zle nie wiedzie. uwazam, ze amerykanie pojechali tam po rope, i zburzyli im dotychczasowy "porzadek" ale to jeszcze nie powod, aby odcinac glowe jakiemus Bogu ducha winnemu tlumaczowi! Cytat:
|
Cytat:
|
nigdzie nie napisalem, ze amerykanie "maja prawo zabijac tlum niewinnych ludzi".
cala dyskusja jest bez sensu, nie chce mi sie spierac czy amerykanie sa dobrzy czy zli. wcale ich nie pochwalam, wrecz przeciwnie, ale oni nie zabijali jencow (przynajmniej oficjalnie tego nie wiadomo), a juz z pewnoscia nie robili tego w tak bestialski sposob. nie podoba mi sie to co robia amerykanie (a polska jako ich piesek) w iraku, ale bardziej nie podoba mi sie to co robia irakijczycy (nie narod a terrorysci). p.s. koreanczycy chyba nie pastwili sie nad jencami a ich rodakowi odcieto glowe. tu nie ma logiki, to slepa nienawisc, ktorej nic nie moze usprawiedliwic a prawdziwi winni tego syfu to fanatyczni przywodcy religijni islamu. |
Cytat:
|
Cytat:
ale po to wprowadzono na forum cenzure, zeby takie rzeczy nie przechodzily... a Ty obszedles to piszac przez "h" |
Polska stara sie zaistniec w iraku i to moze sie zle skonczyc. ;(
|
Cytat:
|
"KIEDY UMIERAM"
muzyka: P. Grzegorczyk tekst: P. Grzegorczyk Kiedy rodzisz się nawet góry toną we krwi Będąc dzieckiem pragnień nadzieją zabarwiasz złe sny Bredząc trzy po trzy powiedziałeś, że Ty Jesteś Władcą Snów - uwierzyli bez słów Krok po kroku ich opętałeś... Kat oszalał brodząc we krwi Tak twój lud bezmyślnie pogrążał swój kraj Wierząc ślepo w Ciebie szedł dalej próbując Odnaleźć swój Raj Bredząc trzy po trzy przypomniałeś, że Ty Jesteś Władcą Snów - wierzyli bez słów Poszli w ogień za tobą - zginęli przed! Powiększając armię cieni Umieram - gdy widzę jak błądzimy we mgle Umieram - gdy czuję, że trwamy we śnie Umieram - bo wiem, że Ty nie rozumiesz, że ja Umieram - gdy widzę jak Ty... Chciałeś dać swego Boga innym, choć tego nie chcieli Żyli w zgodzie, spokoju - swojego Boga już mieli... Bredząc trzy po trzy oznajmiłeś, że Ty Dasz im Władcę Snów Nie pojęli twych słów Więc zginęły miliony - ich słowa brzmiały dziwnie Ten sam Bóg nosił inne imię! Umieram - gdy widzę jak błądzimy we mgle Umieram - gdy czuję, że trwamy we śnie Umieram - bo wiem, że Ty nie rozumiesz, że ja Umieram - gdy widzę jak wciąż... ...fanatyzm jest przekleństwem narodów Kult jednostki, religijny, polityczny, nacjonalizm Będą zawsze tym samym - czarną stroną człowieczeństwa Nic nie tłumaczy morderstwa! Umieram - gdy widzę jak błądzimy we mgle Umieram - gdy czuję, że trwamy we śnie Umieram - bo wiem, że Ty nie rozumiesz, że ja Umieram - gdy widzę jak Ty... Kiedy umierasz - spokój gasi ich łzy Lecz z odejściem twoim wkrótce nadchodzą złe sny Koniec prawie zawsze jest początkiem... Bredząc trzy po trzy wtedy zjawiasz się ty Jesteś Władcą Snów - zawsze idą bez słów! I znów zginą miliony gdy wraz z dziećmi swymi Zmienisz inny kraj w krainę cieni Umieram - gdy widzę jak błądzimy we mgle Umieram - gdy czuję, że trwamy we śnie Umieram - bo wiem, że Ty nie rozumiesz, że ja Umieram - wciąż widząc to... ----------- Niech to będzie mym komentarzem na to wszystko. pozdrowienia |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:31. |