Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Koreanczyk tez sciety!!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/koreanczyk-tez-sciety-36284/)

pykson 22.06.2004 19:57

Koreanczyk tez sciety!!!

Jednak scieli Koreanczyka, ciekawe jak wiele glow musi jeszcze spasc, zanim sie to skonczy?
chociaz sciecie nie jest jeszcze tak brutalne jak odcinanie glowy, lecz tym zwierzetom (obrazajac zwierzeta) jest to pewno jedno...

http://info.onet.pl/940061,12,item.html

.::piotrek::. 22.06.2004 22:47

Ci ludzie sa chorzy i nienormalni, a rownie nienormalni sa ci co dali na necie linka z egzekucja. ;(

Loczek 22.06.2004 22:53

Bo to **** bez mózgów !!

Jęzor 22.06.2004 23:01

Wiecie co, a ja w zwiazku z tym scieciem zaczalem miec obawy o ten konflikt to sie zle skonczy... Nie mozna normalnie zyc, ogladac sobie meczykow tylko sie przerazac tymi ******onymi ortodoksyjnymi Arabami... Fuck them all :[

memorando 22.06.2004 23:14

Ludzie opanujcie się. Gdyby na Polskę najechali amerykanie też byście ścinali łby. To tylko świadczy o ich strachu niepewności, przecież czlowiek w stresie traci ludzkie myślenie. Oni działają w strachu i są dlatego po******eni. To proste akcja wywołluje reakcję. I kto zaczął?? Amerykanie nikt inni, najechali na suwerenny kraj i niewyjechali po zdjęciu husajna ze stołka. Przecież tak wygląda wojna, wraz z zakończeniem wojska wyjeżdżają i tyle. Niestety najgorsze jest to że wy nierozumiecie mechanizmu zachowań czlowieka w strachu o dzieci kraj itp itp i stawiacie tezę niemyśląc trzeźwo o tym dlaczego oni łby ścinają, Spokój spokój tylko może nas uratować. Oni dążą do tego aby amerykanom puściły nerwy i aby dostali kolejne atuty do obcinania kolejnych łbów.

BD 22.06.2004 23:22

a the Cure kiedys spiewali Killing an Arab ...

PS
Te filmy sa makabryczne - wlasnie jeden widzialem i zaluje ze go sciagalem

mr_spock 22.06.2004 23:27

Dajecie sie ponosic...
swoja opinie na ten temat pisalem juz we wczesniejszych postac i iraq'u

To sa jednoskowe przypadki... fundamentalisci... fanatycy nadinterpertujacy koran
zaraz bedziesz, ze kazdy arab to jest zly...
Co amerykanie robia w swoich wiezieniach pokazuja tylko na krutkich filmikach i kiepskich fotkach...

Swoja droga juz bardziej wspulczuje calemu narodowmi arabskiemu, niz izraelowie i usa...
Oni z kazdej strony, prawie kazdym kraju dostaja w d...
sa bezsilni...

Loczek... oszczedz nam takich slowek... albo zagwizdkuj je...

pykson 22.06.2004 23:34

Cytat:

Napisany przez memorando
Ludzie opanujcie się. Gdyby na Polskę najechali amerykanie też byście ścinali łby. To tylko świadczy o ich strachu niepewności, przecież czlowiek w stresie traci ludzkie myślenie. Oni działają w strachu i są dlatego po******eni. To proste akcja wywołluje reakcję. I kto zaczął?? Amerykanie nikt inni, najechali na suwerenny kraj i niewyjechali po zdjęciu husajna ze stołka. Przecież tak wygląda wojna, wraz z zakończeniem wojska wyjeżdżają i tyle. Niestety najgorsze jest to że wy nierozumiecie mechanizmu zachowań czlowieka w strachu o dzieci kraj itp itp i stawiacie tezę niemyśląc trzeźwo o tym dlaczego oni łby ścinają, Spokój spokój tylko może nas uratować. Oni dążą do tego aby amerykanom puściły nerwy i aby dostali kolejne atuty do obcinania kolejnych łbów.

przesadziles, i to ostro

w cywilizowanym kraju takie akcje sa nie do pomyslenia, nawet podczas wojny czy okupacji.
wiem, ze podczas II wojny swiatowej tez dzialy sie straszne rzeczy, ale nie byly naglasniane - oni go nie zabijaja ze strachu o swe dzieci (ci kolesie z karabinami maja z cala pewnoscia gdzies swe dzieci i zony, wazne zeby im bylo dobrze, nie robia tego ze strachu a z nienawisci - to nie im amerykanie odbieraj chleb, tak im kaze w wypaczony sposob interpretowana religia.

memorando, zastanow sie co piszesz: jakie kolejne atuty do obcinanai kolejnych glow? to co, to juz maja jakies atuty? przeciez onie nie potrzebuja zadnych atutow, oni tym zyja, teraz sa w swym zywiole. zabijaja na polecenie schych przelozonych, ktorym sie napewno zle nie wiedzie. uwazam, ze amerykanie pojechali tam po rope, i zburzyli im dotychczasowy "porzadek" ale to jeszcze nie powod, aby odcinac glowe jakiemus Bogu ducha winnemu tlumaczowi!

Cytat:

Napisany przez memorando
... Gdyby na Polskę najechali amerykanie też byście ścinali łby. ...

my?

memorando 22.06.2004 23:48

Cytat:

Napisany przez pykson
przesadziles, i to ostro

w cywilizowanym kraju takie akcje sa nie do pomyslenia, nawet podczas wojny czy okupacji.
wiem, ze podczas II wojny swiatowej tez dzialy sie straszne rzeczy, ale nie byly naglasniane - oni go nie zabijaja ze strachu o swe dzieci (ci kolesie z karabinami maja z cala pewnoscia gdzies swe dzieci i zony, wazne zeby im bylo dobrze, nie robia tego ze strachu a z nienawisci - to nie im amerykanie odbieraj chleb, tak im kaze w wypaczony sposob interpretowana religia.

memorando, zastanow sie co piszesz: jakie kolejne atuty do obcinanai kolejnych glow? to co, to juz maja jakies atuty? przeciez onie nie potrzebuja zadnych atutow, oni tym zyja, teraz sa w swym zywiole. zabijaja na polecenie schych przelozonych, ktorym sie napewno zle nie wiedzie. uwazam, ze amerykanie pojechali tam po rope, i zburzyli im dotychczasowy "porzadek" ale to jeszcze nie powod, aby odcinac glowe jakiemus Bogu ducha winnemu tlumaczowi!

my?

Dokończę zdanie amerykanie mają prawo robić naloty zabijać tłum niewinnych ludzi kobiety dzieci ??!!!! Czlowieku najpierw zalatwili amerykanie kilkanaście osób bezmyślnym nalotem i co???? mają prawo terroryzować więźniów??? widzialeś filmy co robili amerykanie z islamskimi więźniami?>?!!! najpierw obejrz te filmy potem pogadamy Amerykanie Powiedzieli tylko przepraszam. Zrozum czlowieku że oni zaczęli się mordować po zabiciu kilku niewinnych kobiet i dzieci nalotem i po tym jak amerykanie traktowali więźniów islamskich. Koniec tematu umywam ręce.

pykson 23.06.2004 02:10

nigdzie nie napisalem, ze amerykanie "maja prawo zabijac tlum niewinnych ludzi".
cala dyskusja jest bez sensu, nie chce mi sie spierac czy amerykanie sa dobrzy czy zli.
wcale ich nie pochwalam, wrecz przeciwnie, ale oni nie zabijali jencow (przynajmniej oficjalnie tego nie wiadomo), a juz z pewnoscia nie robili tego w tak bestialski sposob.

nie podoba mi sie to co robia amerykanie (a polska jako ich piesek) w iraku, ale bardziej nie podoba mi sie to co robia irakijczycy (nie narod a terrorysci).

p.s. koreanczycy chyba nie pastwili sie nad jencami a ich rodakowi odcieto glowe. tu nie ma logiki, to slepa nienawisc, ktorej nic nie moze usprawiedliwic a prawdziwi winni tego syfu to fanatyczni przywodcy religijni islamu.

Loczek 23.06.2004 08:21

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Loczek... oszczedz nam takich slowek... albo zagwizdkuj je...

Dlaczego ??? tak uważam. Uważam że żaden człowiek trzeźwo myślący nie zrobiłby tego.

mr_spock 23.06.2004 11:32

Cytat:

Napisany przez Loczek
Dlaczego ??? tak uważam. Uważam że żaden człowiek trzeźwo myślący nie zrobiłby tego.

nie chodzi o to co czujesz...

ale po to wprowadzono na forum cenzure, zeby takie rzeczy nie przechodzily...

a Ty obszedles to piszac przez "h"

.::piotrek::. 23.06.2004 12:47

Polska stara sie zaistniec w iraku i to moze sie zle skonczyc. ;(

BD 23.06.2004 13:01

Cytat:

Napisany przez .::piotrek::.
Polska stara sie zaistniec w iraku i to moze sie zle skonczyc. ;(

Bez obecnosci Polski w IRAKU tez sie to moze zle skonczyc. Wystarczy, ze jakis radykalny mula uzna, ze Polska to kraj kapitalistyczny ktory np kupil samoloty od USA albo jest czlonkiem NATO.

Macio.Men 23.06.2004 13:03

"KIEDY UMIERAM"
muzyka: P. Grzegorczyk
tekst: P. Grzegorczyk

Kiedy rodzisz się nawet góry toną we krwi
Będąc dzieckiem pragnień nadzieją zabarwiasz złe sny
Bredząc trzy po trzy powiedziałeś, że Ty
Jesteś Władcą Snów - uwierzyli bez słów
Krok po kroku ich opętałeś...

Kat oszalał brodząc we krwi
Tak twój lud bezmyślnie pogrążał swój kraj
Wierząc ślepo w Ciebie szedł dalej próbując
Odnaleźć swój Raj
Bredząc trzy po trzy przypomniałeś, że Ty
Jesteś Władcą Snów - wierzyli bez słów
Poszli w ogień za tobą - zginęli przed!
Powiększając armię cieni

Umieram - gdy widzę jak błądzimy we mgle
Umieram - gdy czuję, że trwamy we śnie
Umieram - bo wiem, że Ty nie rozumiesz, że ja
Umieram - gdy widzę jak Ty...

Chciałeś dać swego Boga innym, choć tego nie chcieli
Żyli w zgodzie, spokoju - swojego Boga już mieli...
Bredząc trzy po trzy oznajmiłeś, że Ty
Dasz im Władcę Snów
Nie pojęli twych słów
Więc zginęły miliony - ich słowa brzmiały dziwnie
Ten sam Bóg nosił inne imię!

Umieram - gdy widzę jak wciąż...

...fanatyzm jest przekleństwem narodów
Kult jednostki, religijny, polityczny, nacjonalizm
Będą zawsze tym samym - czarną stroną człowieczeństwa
Nic nie tłumaczy morderstwa!

Umieram - gdy widzę jak Ty...

Kiedy umierasz - spokój gasi ich łzy
Lecz z odejściem twoim wkrótce nadchodzą złe sny
Koniec prawie zawsze jest początkiem...
Bredząc trzy po trzy wtedy zjawiasz się ty
Jesteś Władcą Snów - zawsze idą bez słów!
I znów zginą miliony gdy wraz z dziećmi swymi
Zmienisz inny kraj w krainę cieni

Umieram - wciąż widząc to...

-----------
Niech to będzie mym komentarzem na to wszystko.

pozdrowienia

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:31.