![]() |
@.::piotrek::. obejrzyj bo naprawdę warto ;) moim zdaniem 2 trzyma poziom jedynki, a opinie że jest mniej śmieszny są wywołame tylko tym, że to nie jest już coś nowego, i po tym jak widziało się pierwszą część oczekuje się Bóg jeden wie jakich gagów, a one są "tylko" tak samo śmieszne jak w jedynce
"Ale zrobiłem krzyzówki" ;) kto oglądał wie o co chodzi ;) |
Zamierzam obejzec jak najszybciej ;)
|
Jezeli to ta wersja:
Shrek2 FS DVDRip Brutus [Video] Codec: Xvid 1.0.1-05062004 Resolution: 560x416 Bitrate: 946 kbit/s Frame Rate: 23,97 [Audio] Codec: MP3 ABR Bitrate: 128 Kbit/s To w niej brakuje 3 pierwszych minut filmu, ale na mulku juz mozna znalezc brakujaca czesc ;). |
to ta wersja nie ma 3 pierwszych minut filmu
Ciekawe jak wielki czeba mieć talent żeby nie zripować 3 pierwszych minut????? buhhhhaaaaa |
Cytat:
Ale rzeczywiscie, jest to DVDRip :) |
ok... ja wlasnie widzialem 2ke.
nie wiem czy lepsza czy gorsza od jedynki, zadna czesc mnie nie zachwycila. Podobamy mi sie 2 momenty - na poczatku jak przychodzi do nich namiestnik krolewski, jeden z trebaczy zaczyna grac swoja melodyjke... smialem sie dosc dlugo :) I motyw z pinokiem - "nie nosze damskiej bielizny" :) a tak poza tym to moje stosunek do Shreka sie nei zmienil... moze jak zobacze 3ke ;) |
Cytat:
-edit- jezeli ktoś chce to proszę pisac na PW lub GG ;) ale nie jestem pewien czy ta wersja to DVDrip, ale tak pisało na stronce PS. Link podaje w celach naukowych. |
Cytat:
jest w formacie VCD i na dwa CD-ki . film ściągnięty z torrenta -Shrek.2.TS-MPT- |
ja sobi sciagnolem... wersja eng. z lektorem (ktory chyba ma z 10lat i super dykcje) :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Tak więc pewnie wybiorę się do kina, niewykluczone nawet, że w tym tygodniu. I zobaczymy... :) |
Cytat:
|
no i warto bylo pojsc :) mimo iz musialem czekac 2 godziny bo na godzine 18 wszystkie miejsca byly zarezerwowane, polecam wybrac sie do kina a nie ogladac na kompie ...
|
Cytat:
"She's into superstition, cats and voodoo dolls ... Upside inside out Livin la Vida loca She'll push and pull you down Livin la Vida loca Her lips are devil red And her skin's the color mocha She will wear you out Livin la Vida loca :zespol: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:51. |