![]() |
Zdobywcy :)
Witam wszystkich .....miałem dac znac jak przyjade z ZDOBYWCÓW
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...light=zdobywcy ....moge powiedziec tyle ze do zobaczenia w TVP kiedy tez bedzie dam znac, ....jestem w finale Ciesze sie jak dziecko :) EDIT Mała częsc wykasowana poniewaz to nie było niepodobne do mnie. |
GRATULACJE!!! :piwo: :piwo: :piwo: i czekamy na program, :spoko:
|
WoW, miles, to Ty slawny jestes!
powodzenia! |
Gratulacje!! NIe zapomnija dac znac kiedy sie program zaczyna ;).
|
Taaaa ... I pamietaj o nas ... :)
|
Gratuluje :piwo: Miles ty jesteś jakiś gwiazdor, co nie???:)
|
Cytat:
Właśnie tego się boje ze zostanie źle odebrany przez ludzi którzy to zobaczą w TV. Ale tv Polska nie jest stacją, która sprzedaje naiwność "Frytki" czy tam tych wszystkich barowiczów. ( ...afery ma każdy...) Narazie chyba jak jestem juz w sumie blizej do finału niz dalej to nie było tak źle ze mną. To nie telewizja komercyjna i liczy na to by tylko się sprzedać, tworząc nowe skandale wymyślając powody. To ma byc program mniej wiec pokazujący, że każdy moze podróżować i zachęcający do aktywnego trybu życia. ...nie nie to nie reality show uuuuffff bo myślałęm w co ze się wkopałęm :blee: ...kolesie z Selekcji są zajbi.ści Edit litereki |
obejzymy cie w TV to ci powiemy jak wypadles ;) nie martw sie cale forum cdrinfo jest z Toba :)
|
No to wypada pogratulować. Mamy swojego człowieka w TV :mruga:
|
Cytat:
Gratulacje :spoko: |
Cytat:
|
Obejrzymy, zobaczymy, osądzimy (Juluś Cezaruś) :> . A tak serio to gratulacje
|
miles, serdeczne gratulacje
przyslij kartke z peru :P niestety nie bylo mnie jak pisales o tym pierwszy raz, tym wieksze dla mnie teraz zaskoczenie ;) baw sie dobrze :banan: |
Cytat:
|
Cytat:
On zajmuje sie grafika. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:17. |