![]() |
Od jakiego czasu macie kompa...?
Witam wszystkich ;) Chciałbym aby każdy zaznaczył od jakiego czasu ma kompa, i co go skłoniło do kupna.
U mnie już jest 4 rok. A co mnie skłoniło, byłem po prostu ciekaw tego pudełka :spoko: Czekam na wypowiedzi........ |
... osiem lat minęło, to był 486 DX 100 MHz od Optimusa.
|
wlasny komp to 4 lata
obecnej budzie zaraz stuknie 3 lata, tak skonfigurowana ze do dzis masowki sprzedawane w supermarketach maja nizsza wydajnosc, poprzednia to byl total niewypal, ale zwrocili mi za niego sianko i kupilem inna w innym sklepie :D |
Przeszło 12 lat. Zaczynałem od 286 i gry Barbarian.
|
4 lata :)
|
3 lata, a obrcnego 2 miesiące
Pozdro ;) |
6 latek a wczesniej amige przez 2 lata, a obecny ma 1,4 miesiace
|
7-8 lat
Byl to P133 ;). Od razu kupilem tez pierwsza gre - FIFA'97 (oryginal) :) Ps. obecny ma 2 miechy ;). |
Pierwszy to był C64 :D ale nie pamiętam kiedy to było nawet :) Chyba z 13 lat temu, potem Amiga, no i (jeżeli mnie pamięć nie myli) od 8 lat jestem pecetowcem :D Zaczynałem od P100 :D
|
no z 10 latek męki z kompami już pykło.
1. Atari 65XE z magnetofonem, a potem ze stacją TOMS 720. (jeszcze gdzieś leży w szafie) 2. 486DX 80MHz 3. Duron 850 na Abicie KT7A-RAID 4. aktualnie od ok. 1.5 roku Duron 1200 MHz na tej samej MoBo i jest git :) |
:D ... az sie lezka w oku kreci
od '83 roku Sinclair ZX-81 Spectrum 48K - 'gumka' Spectrum + Atari 800XL Commodore 64 - pierwsza stcja 5,25 :D Amstrad 464 Amiga 500 PC 286/386/486 .... obecnie w domu 5 kompow 2500@3200 |
od 1992
386 to byl potem byl pentrium 100MHz (do tej pory stoi i dziala), teraz AMD1GHz |
A może wypiszemy dokładniej jaki posiadamy sprzęt: płyta główna, grafa, procek, napedy, muza itp. itd wszystko co siedzi w budzie??? i poza. i jeszcze może jakie łącze kto posiada???
|
Otym co siedzi w blaszaku to chybabyła już sonda, a poza tym wyjdzie na to że każdy będzie się chwalił co on nie ma w kompie. A co do łącza jakie posiada to może być.
Mam skromnie 64kb/s up & down. I to od niedawna od Soboty. Pozdro |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:07. |