![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
O BOZE !!! OCHYDNE !!! WSPULCZUJE TEMU CHLOPAKOWI CO MIAL JA ...
(NO WIECIE) !!! :podbite: :ysz: :wow: |
Ten kawał jest rozbrajajacy :)
Poszedł facet do burdelu i mówi, że chce coś nie typowego. Więc dostaje na "HURAGAN" idzie do pokoju a tam ładna babeczka, krótkir dzieńdobry i zaczynają gre wstępną. W pewnym momencie ona zaczyna sikać na typa. On oburzony pyta -Co ty robisz????????? -Podczas huraganu zawsze pada deszcz-odpowiada panna -ok i dalej gra wstepna, gdy nagle panna PIERDZI MU W TWARZ (HAHAHAHAHAHAHAHAHA) koleś znowu oburzony -CO TY ROBISZ?????????????????????? -podczas huraganu zawsze wieje wiatr -oki i dalej gra wstępna, kiedy to nagle panna robi koleśiowi kupsko na klatke Ten mocno zdziwiony pyta o co chodzi -podczas huraganu sa zamiecie błotne i dalej gra wstępna kiedy to panna prosi go w te słowa: -Wy******* mnie na ostro teraz -NO CO TY ZWARIOWAŁAŚ W TAKA POGODĘ??????????? |
Cytat:
|
|
:haha: :haha: :haha: :szybksex: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Cytat:
|
koncowka optymistyczna ;)
slyszalem inny numer... Parka chciala zrobic to analnie i stwierdzili, ze przydalo by sie jakies nawilzenie... wzieli cos wazylino podobnego... okazalo sie, ze to byl smar/wazylina do maszyn efektem bylo jakies uczulenie swedzenie itd. |
a to mi kiedys wyslala kolezanka. Nie wiem skąd to jest, ale jest to równie tragiczne jak kaszanka ;). No comment :ysz:
PEPE_22: Jestem z moja kobieta juz ponad rok. Od jakiegos czasu zaczelismy nawet wspólzyc analnie. Jej to sie bardzo spodobalo - mnie zreszta tez :) Zawsze wybucham jej w pupci a ona jest zachwycona. Ale jest cos co mnie martwi - od kilku dni jej juz nie wystarcza mój penisek w odbytnicy. Mówi, ze porzada wiekszych wrazen - no i stosujemy rózne przedmioty, które wkladam jej do dupci. Ona jest w niebo wzieta. Ostatnio nawet kazala mi wsadzic obcas z jej buta (miala szpilki 10cm) a potem moja komórke... Dla mnie te objawy sa niepokojace... Pewnego dnia moze zarzadac abym jej zasadzil w kakalko nogę od stolu... Co wy o tym myslicie??? Prosze o szczere odpowiedzi. LUZAK_3: spoko, jak bedziesz gdzies jechal to mozesz jej w dupsko wszystkie rzeczy zapakowac. |
Może to było COMBO ;) he he
|
Cytat:
Inny numer... kiedys biore do raki gazetke MediaMarkt a tam zdjecie jakiejsc grafiki, na dole podpis - Modem... i wypisane wszystkie dane |
buahahaha niezłe ale ja mam lepsze. Rok temu siedziałem sobie na korytarzu i przechoził qumpel, a ja trzymałem w ręku dysk twardy on się pyta co to jest a ja na to karta graficzna o on aha i poszedł dalej. Nic by w tym nie było śmiesznego gdyby nie to że koleś ma kompa i ti dlużej odemnie. Brechtałem się z niego chyba kilka miesięcy ;) Mieć komputer i nie wiedzieć jak wyglądają jego podzespoły. :)
|
Cytat:
:) |
nieważne, czy to autentyk, czy nie.
ważne, że mogliśmy się pośmiać. chociaż znam jednego kolesia, któremu wcisnąłem kit, że ćma, która wleciała do jego pokoju, to młody nietoperz... :ja_chce: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:44. |