![]() |
Progzy antywirusowe
Heh... opinii Waszych ciag dalszy, do zmiany przegladarki na firefoxa juz sie przekonalem po poprzedniej sądzie... i jestem zadowolny :) teraz czas na prgramik atywirusowy :) Obecnie uzywam nortona 2k3 (2k4 mnie wqrza) ale nie jest on najlepszy, zawala kupe pamieci, zasobow systemowych, wacle se nie radzi tak dobrze w wirusami a w szczegolnosci z trojanami itd...
Co wiec polecacie, czego uzywacie? pozdro! |
Używam Avasta PL, podobno najlepszy z darmowych, a z NAVa zrezygnowałem bo ostatnio wszystkie viry i trojany wyłączają jego mechanizmy sprawdzające bo jest najpopularniejszy :D
|
Kasperysky Personal Pro + [url=www.google.pl]Astalavista[/b] ;)
Zjada mało pamięci Bazy aktualizaowane prawie w tym samym czasie co nortona Bardzo dobra obsługa Strona PL www.kaspersky.pl Chyba, że coś darmowego bez sprawdzania na Live (nazwy nie pamiętam teraz, ale Y@nkee_PL tego używa ;) ) |
To ja jestem ciekaw czego Y@nkee_PL używa ???
|
Cytat:
|
Symantec Antivirus Corporate Edition 9.2
nie mylic z Nortonem - to sa zupelnie rozne produkty, w calkiem innej cenie, inaczej sprzedawane, inaczej dzialajace i inaczej wygladajace, dlatego glosowalem na INNE, bo Nortona na pewno nie mam zamiaru instalowac (zreszta jest to niemozliwe... win2k3 ;) a nawet jakby bylo to i tak bym tego nie zrobil) |
Ja używam Pandy Platinium. Ten właśnie jest chyba teraz najlepszy...
|
@Jabson - co cie tak o pierwszej w nocy napadło na robienie sond ? ;)
|
NAV 2k5B2, ale tak to NAV2k4
|
NOD32 - zzera malo zasobow, szybki, skuteczny
|
Panda AntyVirus Platinium. Ale muszę sprawdzić NOD32
|
Symantec (Norton 2004)
|
Tylko NOD32.
mjq |
kaspersky norton obciążają kompa na maksa panda jest dobra ale na czas gier trzeba ja ciach z darmowych avast średnio dobry więc moja konkluzja niepolecam kasperka nortona polecam pandę a jak ktoś chce być legalny avasta zresztą mam legal pandę jak ktoś chce pomocy pomogę;)
|
Ja od dłuższego czasu używam Pandy Platinium.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:21. |