![]() |
eMule i pliki
Wiatm!!
mam plik do Emule z torrenta *.torrent i nie wiem gdzie go wrzucić aby go eMule odczytał. Pomóżcie!! |
eMule nie odczytuje plików .torrent (chyba ze ja o czymś nie wiem)
|
No to czym ściągne te pliki??
|
moze jestem nie na czasie, ale *.torrent to nie plik mula tylko... torrenta, potrzebujesz do tego specjalnego progsa (to inna siec wymiany,zuuupelnie inna), np azarus, bittorrent lub inne,mulek "rozumie" linki w formacie ed2k
|
kientem torrenta polecam Azureusa. Znajdziesz go na sf.net
P.S. nimal o pare sekund mnie wyprzedziłeś :) |
Azureus nie chce mi się uruchomić nie wiem czemu.
|
Cytat:
|
Na oficjalnej stronie jest wszystko, nawet Java. Wg mnie najlepszy Azureusa to wersja 2.0.6, nowsze jakoś dziwnie chodza.
|
Ja również polecam Azureusa, jest bardzo dobry i posiada wiele przydatnych opcji, sam używam :)
Kod:
http://unc.dl.sourceforge.net/sourceforge/azureus/Azureus2.1.0.4.jar |
Odnośnie Torrentów to instalowałem rózne... i najbardziej spodobał mi się TorrentStorm. A tak BTW to znalazłem cośfajnego... plugin do overneta, który pozwala na ściąganie torrentów ;) szkoda tylko, że nie używam overneta ;)
|
Azureus działa ale co próbuje ściągnąć plik to mi wyskakuje że offline i potarza po minucie. I tak w kółko.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Aha. Dobra dzięki za pomoc
|
Czt w Emulu da się w jakiś sposób przeskoczyć kredyty i kolejkę?? Od 7 godzin ściągnąłem aż 1 mega więc idzie super;) Udostępniam 30 giga a nie mogę ściagnąć nawet 1 całego albumu. Jednak nazwa nie jest przypadkowa. Czy Donkey jest szybszy i czy otwiera linki mula??
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:24. |