![]() |
Cytat:
|
TAFN ?? :P
|
eee chyba to nie byl dobry pomysl. Ten topic zostal zbombardowany he he przez zwroty ;)
|
IMHO COOL :spoko: :>
|
:D RE EOD :)
|
4 [for] - dla
4U [for you] - dla ciebie, dla was ADN [any day now] - lada dzień AFAICR [as fair as i can recall] - o ile sobie przypominam AFAIK [as far as i know] - o ile mi wiadomo AFAIR [as far as i remember] - o ile pamiętam AFK [away from keyboard] - muszę odejść od klawiatury ASAP [as soon as possible] - tak szybko jak tylko to możliwe B [by] - do zobaczenia B4N [by for now] - na razie BBL [be back later] - będę później, wracam później BBS [be back soon] - będę wkrótce BCNU [be seeing you] - na razie BRB [be right back] - zaraz wracam BTW [by the way] - przy okazji, poza tym CU [see you] - do zobaczenia CUL [see you later] - do zobaczenia później DL [download] - kopiowanie danych przez sieć DTRT [do the right thing] - postąpisz dobrze, jeśli... EOD [end of discussion] - kończę rozmowę na ten temat FAQ [frequently asked questions] - często zadawane pytania FWIW [for what it's worth] - na odpowiedzialność pytającego FYI [for you information] - do twojej wiadomości GOK [God only knows] - Bóg jeden raczy wiedzieć HHOK [ha, ha only kidding] - ha, ha żartowałem IC [i see] - aha, rozumiem IDTT [i will drink to that] - wypije za to IMHO [in my humble opinion] - moim skromnym zdaniem IMO [in my opinion] - moim zdaniem IOW [in other words] - innymi słowy IRL [in real life] - w normalnym życiu IWBNI [it would be nice if] - byłoby wspaniale, gdyby... JK [just kidding] - żartuję L8R [later] - później, potem LOL [laugh out loud] - śmiech na sali MORF? [male or female?] - mężczyzna czy kobieta? N/P [no problem] - żaden problem OAO [over and out] - bez odbioru OIC [oh, i see] - ach tak, już rozumiem OTOH [on the other hand] - z drugiej strony POV [point of view] - punkt widzenia R [are] - jesteś, jesteście RE [regarding] - z poważaniemv ROTFL [roll on the floor laughing] - boki zrywać ze śmiechu RUOK [are you OK?] - wszystko w porządku? SYL [see yoo later] - do zobaczenia TAFN [that is all for now] - to na razie wszystko THX [thanks] - dzięki TIA [thanks in advance] - z góry dziękuję TIC [tongue in cheek] - sarkastycznie TTUL [talk (type) to you later] - opowiem/napiszę ci o tym później TVM [thanks very much] - wielkie dzięki U [you] - ty WB [welcome back] - witamy znowu WRT [with respect to] - co się tyczy WYSIWYG [what you see is what you get] - otrzymasz to co widzisz YAFIYGI [you asked for it you got it] - prosiłeś się, to masz YWIA [you're welcome in advance] - ależ proszę |
Yahol ja pierdziele dobre :D :> :spoko:
|
Świetne, a zwłaszcza AAAAA ;)
|
LOL :D
(ktoś nie wie?) ;) |
poprostu :cool: :spoko:
|
yahol jestem pod wrażeniem :)
|
AAAAA - American Association Against Acronym Abuse - Amerykańskie Stowarzyszenie Przeciwko Nadużywaniu Skrótów
AIM - Another IBM Mistake - Kolejna pomyłka... AMF - Adios, Mother Fucker - Żegnaj s****ielu ANFAWFOS - And Now For A Word From Our Sponsors - A teraz słowo od naszych sponsorów AYPTF - Are You Playing The Fool? - Czy Ty sobie kpisz? BAD - Broken As Designed - Zepsute z założenia BAMF - Bad Assed Mother-Fucker *******ony s****ysyn BIOYIOP - Blow It Out Your I/O Port -Wyrzuć to z siebie; Powiedz wreszcie BOFH - Bastard Operator From Hell - ******ony operator BOHICA-Bend Over, Here It Comes Again - Pochyl się, To nadchodzi znowu BRBGTGP- Be Right Back, Got To Go Pee - Zaraz wracam, muszę iść się wysikać BTS - Better Than Shit - Lepsze niż gówno ChGW - POLSKIE- **** go wie DILLIGAD - Does It Look Like I Give A Damn? - Czy wygląda to tak, jakby mnie to obchodziło? ES&D- Eat Shit And Die - Spadaj; s******aj ESADMF -Eat Shit And Die Mother Fucker -Spadaj; s******aj s****ysynie ETLA -Extended Three Letter Acronym -Rozszerzony trzyliterowy skrót FY&TSYRIO -Fuck You And The Sysop You Rode In On- ******ę Ciebie i Sysop'a któremu włazisz w dupę IMAO -In My Arrogant Opinion- Moim aroganckim zdaniem MOFO- My Own Fucking Organization -Moja własna ******ona organizacja OUSU -Oh, You Shut Up!- Zamknij się! ROC -POLSKIE -Ręce opadają człowiekowi ROTFLBTC- Roll On The Floor Laughing Biting The Carpet -Tarzając się po podłodze ze śmiechu i gryząc dywan RYFM- Read Your Fucking Manual Przeczytaj swój ******ony podręcznik i koncze, bo: SSEWBA -Someday Soon, Everything Will Be Acronym- Pewnego dnia wkrótce do wszystkiego będą skróty |
RTFM - podane przez Montera w akronimach, ale niech nieznajacy maja na uwadze ze F nie oznacza Freindly tylko F**king
|
yahol fajne teksty :spoko:
|
yahol my chcemy tego więcej :jupi:
palenie -> spawanie -> nagrywanie płyt cd, dvd |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:54. |