![]() |
dzieki na przyszlosc bede wiedzial ;)
|
Cytat:
|
coz - sam z ciekawosci zajrzalem na strone kogos "kto zna javascript w 100%"... tia...
calkiem zabawne pamietajac o zapewnieniach... szafran - zdecydowanie wiecej pokory skad sie biora ci nowi userzy - prawko na kompa to chyba niezly pomysl |
tylko ci sie wydaje roznia sie i to bardzo tam mowie o java script a tu o operze ;)
|
"JScript znam w 100%"
"na jakiej operze??" "e tam ja uzywam onetu wp gogle i interi nic wiecej mnie nie obchodzi reszta to za przeproszeniem syf" "holercia skad moge to wziasc ta cala opere niech ktos powie" czy mi sie wydaje czy te zdania sie miedzy soba nie roznia? ps. zeby nie wklejac caly czas tego idiotycznego ================================================== ============== >Pozdro All __________________________________ wpisz to sobie w sygnaturke, bedziesz bardziej cool, bo pokazesz ze rozumiesz po co ona jest a ja bede mogl sobie to wyciac zeby na to nie patrzec |
Cytat:
Gdybym chciał być wredny to powiedziałbym że z Internetu ;) Ale wredny nie jestem i tak nie mówię:) Jak z pewnością wiesz jest taka strona jak www.google.pl , no i tam wpisujesz "Opera przeglądarka" , klikasz szukaj i patrzysz czy jakaś strona nie odpowiada twoim pragnieniom ;) Dalej powinieneś sobie poradzić :)........chyba |
MaciejT, ma wszystko w podpisie, zajżyj TU
|
holercia skad moge to wziasc ta cala opere niech ktos powie
================================================== ============== >Pozdro All |
Cytat:
|
U mnie na MyIE chodzi ładniutko, andrzejj9 zainstaluj jave i powinno być po sprawie, ale nie ta M$ :blee:
|
Cytat:
|
a no ok nie no to ja mam internet explorer hehe :)
|
szfran - zdecydowanie nie zrozumiales ;) nie mowimy o stronach tylkoo progrmach w ktorych sie przeglada strony :P
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale jak już jest to mógłby działać ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:27. |