![]() |
§ -8-
W zasadzie, to bzdura
ale w koncu w tym dziele chodzi o wykrywanie bledow :) jako, ze slowo crac k zostalo ocenzurowane, to w regulaminie pojawily sie gwiazdki - § -8- wiadomo o co chodzi, ale potem ktos sie tym moze bronic w przypadku wyciagniecia konsekwencji 8) |
hehe...
Jak tylko spojrzałem na treść tematu to wiedziałem o co chodzi ;p Punkt § -8- regulaminu jest nam dobrze znany ... natomiast nowi raczej go niewidzieli 8) |
kiedys z ciekawosci przeczytalem... jakis rok po rejestracji || a tak na serio to mimo to nie zdazylo mi sie ostrzezenie od adminow o przeginaniu - imho regulami jest zyciowy i wystarczy logicznie myslec zeby go przestrzegac - czego o niektorych nowych powiedziec nie mozne ||
|
no nie wiem, ja tam go dzis czytam po raz pierwszy :P
|
Cytat:
|
Ja roszke czytalem, ale innym by sie bardziej przydalo :banan2:
|
Ja przeczytałem regulamin jakieś pół roku po rejestracji, ale nigdy jeszcze nie dostałem zadnego upomnienia :> :P, a może dobrym pomysłem byłoby umieszczenie go w takim miejscu jak umieszczony jest aktualnie temat "Ogłoszenie: Dotyczy niektórych użytkowników"???
|
Popieram bo niektorym przyda sie glebsze przestudiowanie regulaminu ;p
|
Mam pytanie do administratorów i moderatorów: Dlaczego pkt. 8 nie obowiązuje podpisu użytkownika? Już u paru użytkowników, którzy są aktywnymi uczestnikami forum.cdrinfo.pl, widziałem linki do warez'ów, filmów divx, mp3, cr.ac.k'ów, seri.a.li, itd. & itp.!!!
|
daj jakis przyklad...
|
Nie są to linki bezpośrednie do ściągnięcia jakiegoś crac.ka lub seri.ala, a jednak do serwisów na któych można sciągnąć te rzeczy lub znaleźć bezpośredni link do cra.ck'a bądź seri.al'a. Przykładu nie podam, bo nie będą donosił na konkretnego użytkownika.
Jeszcze jedno pytanie: Jakiś czas temu było głośno o tym że trzeba usunąć konfiguracje komputera i bannery z podpisu. Ja się dostosowałem do tego, ale niektózy nie dostosowali się do usunięcia bannera (grafiki) z podpisu, a nawet dodają nowe (sic). Czyli mam rozumieć, że ten pkt. regulaminu nie obowiązuje i mogę przywrócić do podpisu konfigurację kompa. |
to o czym pisal luminat to prawda - tez nie chce odawac nickow, choc dwa pamietam :) swoja droga pozdro dla CUKROWNI i PUDELECZKA (cytaty z podpisow) ||
|
wydaje mi sie, ze jesli nie ma linku bezposrednio do *****/serial
to nie ma o co kruszyc kopi... |
pamietam jak ktos walnol temat : podaje seriale || to bylo piekne - a w srodku tytuly seriali np klan. dynastia, druzyna a, itp itd ||
|
Cytat:
P.S. nie których forach za sam link (nie bezpośredni) w podpisie do słodkości jest ban bez ostrzeżenia! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:14. |