![]() |
Opera 7.53 - problem
Dalszy ciąg moich problemów z Operą. :(
Otóż po kliknięciu na dodatkowe ikony nie ma żadnej reakcji, to samo przy próbie dodania załączników. Dodam że na innych forach nie ma tego problemu przeinstalowanie Opery i Javy nic nie dało. |
czyli już sobie odpowiedziałś sam, v-bliuletin czy jak to się tam nazywa nie najlepiej smiga
|
przenieś się na MyIE
|
mysle ze problem gdzie indziej - zablokowales pewnie wszystkie popupy
a powinienes tylko niechciane ;) tools->preferences->windows->pop-ups :) |
Cytat:
Cóż zainstalowałem mozille i chciałem napisać, że forum będę odwiedzał razem z Firefoxem i tu znowu niespodzianka te same rzeczy nie działaja czyli problem nie tkwi w przeglądarce. |
to by wskazywalo na jave, ale skoro ja juz przeinstalowales...
|
Cytat:
Robisz tak Naciskasz ODPOWIEDZ..... Czekasz aż na dole z lewej strony pojawi się ZKOŃCZONO Wtedy naciskasz ZARZĄDZAJ ZAŁĄCZNIKAMI i działa ;) Podczas ładowania nic ci nie zadziała na Foxie ani na Operce ;) |
Piszcie e-maila do Sid'a, to wpadnie na forum i problem rozwiąże ;), bo on jestexpertem OPEROWYM :D
|
Cytat:
słowem OPERAtor ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Możesz zobaczyć czy nie masz aktywnego coś w FireWeil`u np. jak masz Kiero to na Foxie ani na Operce cdrinfo nie działa mi poprawnie... Edit Możesz też wystartować system czysto Start >> msconfig i wyłanczasz wszystkie procesy lub uruchamiasz Tryb Awaryjny z obsługą sieci warto spróbować ;) |
Ilość załączników: 2
Cytat:
"Wyłączyłem filtrowanie stron www" w Kerio i wszystko śmiga. Wielkie dzięki. A to w ramach podziękowania (zauważyłem że jesteś jej zwolennikiem) :) |
Po co zamieszczac w dwoch tematach taki sam post, z takimi samymi linkami ???
Przez to robi sie smietnik, do "linkow z panienkami" jest osobny topic :czytaj: |
Cytat:
Sorki ale przez smolika mi się pop*******ły topiki :> |
Cytat:
No, ale najważniejsze, że all działa ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:27. |