![]() |
Co wybrac ??
Chce kupic nagrywarke DVD, ale sie za bardzo na tym nie znam wiec prosze o pomoc w wyborze nagrywarki. Rozgladalem sie troche po sklepach i znalazlem kilka modeli ( LiteOn SOHW-832S; NEC ND-2500A; Samsung Sh-WO8A; Teac DV-W58G-095) czy ktoras z nich jest warta uwagi (kupna ) jak tak to ktora warto zakupic. Mozecie tez dac swoje propozycje z gory dziekuje.
|
Ja mam propozycję: poczytaj forum.
|
Polecam LiteOn 832S :D Albo NECa 2500A ale słabo później czyta. :taktak:
|
Cytat:
Acha! W razie jakichkolwiek wątpliwości odsyłam TU i do wszelkich podobnych - na pewno coś wybierzesz :> |
Ja polecam również SOHW-832S oraz jego OEM DRU-700A firmy Sony. Ostatnio ujrzał światło dzienne DRU-710A... warto się jemu przyjrzeć...
|
Cytat:
Bo napędy są wyciągnięte z pudełek i można spokojnie zobaczyć wady i zalety :> @qazx Kup Samsunga albo Teaca i daj znać jak nagrywają :mruga: |
Nie doradzę co lepsze, bo się nie znam ;p
Ale ciekawostką jest, iż Optimus w swoje zestawy z średniej i wyższej półki cenowej między innymi dla sieci MediaMarkt montuje wspomniane tu w pierwszym poście nagrywarki Samsunga. Co ciekawe, nie ma jakichś sygnałów na temat kłopotów z nimi, co oczywiście nie jest wyznacznikiem ich jakości, ale fakt pozostaje faktem. |
Cytat:
|
Cytat:
Optimus jako znana i renomowana firma :> zawsze do swoich zestawów montuje głównie Samsungi Dlaczego? Taniocha! :tak!: Ale pod banderą Optimus :pirat: taniocha nabiera nowych barw profesjonalizmu ^_^ Uwaga! Może się tak zdarzyć, że przez przypadek zapakowany tam sprzęt będzie przy swojej niskiej cenie także i dobry :taktak: - ale wierzcie - nie o to chodzi chłopcom z Optimusa ^_^ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeszcze nie dotarła do nas ta nowość w gestii dzaiałalności gospodarczej: Hurtownia z możliwością zamiany :D Cytat:
Chwalipięta z ciebie slawekj :> A swoją drogą to dziwię ci się, że zamieniłeś swoją 812-kę z taką jakością zapisu :O Trzeba było powiedzieć - to bym ją od ciebie odkupił :D |
Cytat:
A z tą zamianą to o szczegółach handlowych nie mogę pisać. To czysty biznes. |
Cytat:
No to czekamy na te DL-ki Czyżbyś wyhaczył znowu jakiś unikatowy egzemplarz? :wow: |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:01. |