![]() |
Cytat:
|
jesli sie czegoś szuka ,t o mozna wszystko odkopać, a czasami i dopisać.... pozatym dostarczyłem Wam rozrywki :D, swoją drogą w sumie jak teraz to czytam, to faktycznie wygląda jak bym sie chwalił, ale nie miałem takiego zamiaru.
|
szalenstwo czasami sie mozna niezle wpakowac, albo zakopac :) ja chyba dam mu pochwale za to ze jak sie nudzi to zaglada na forum, w koncu trzeba miec niezle zaparcie zeby sie tak gleboko zakopac :) :piwo:
|
Tym bardziej, że dopiero co było wałkowane na forum w innym topicu. :bicz:
Albo :gerda: albo śmietnik. :) |
Cytat:
|
Cytat:
Ja mam IBM T23 i nie zamieniłbym go na żaden inny (chyba, że lepszy IBM :serdusz: ). |
Pomijając fakt, że sam post też niewiele wnosi.. Właściwie nic poza pochwaleniem się..
|
bo mrozy puscily i ziemia odmiekla wiec ! sezon na archeologie-jak w sexmisj :) i
|
miles duza lopatke ze takis tary topic odkopales :) patrz na daty jak odpisujesz (zreszta domyslnie forum sortuje topiki po datach wiec nie rozumie archeologow...)
|
HP PAVILION ZD8000 ROX..... obecnie najszybszy firmowy laptop na swiecie.... mam osobiscie i wymiata....grafa x600 256mb giga ddr2....wsxga 17".....czego chcieć wiecej.....
|
po pierwsze mozna kupic takze z normalna (tylko trzeba poszukac) - kumpel kupil tak gericoma, czyli sie da
a jak ktos ma pech i jednak sie zdecyduje to sa progsy do przemapowania klawiatury (ale faktycznie ch..owo to wyglada) wiec trzeba poszukac :P i da sie :P |
Cytat:
|
Fujitsu-Siemens ... waaarto :mruga:
|
znajdziesz w tej cenie spokojnie Acera w polskich sklepach
polecam jednak wybrac sie (ponownie) do niemiec - blisko a duzo taniej, czyli za to samo sianko kupisz lepszy w ostatecznosci hurtownia - od sklepow internetowych kilkaset zloty taniej! np w poznaniu na grochowych lakach, w innych miastach pewnie tez jakies sa ;) |
Chlopaki chodzi mi o laptop nowy z prostota obslugi i tak zeby kosztowal 4000-4500max. Bo i tak on nie jest dla mnie tylko dla znajomego, bo chcial kupic. Ja mam swojego athlona xp 2600+ i mi styka :)
Ale, ze znajomy chce kupic to chodzi i pytam. Z checia bym mu doradzil Acer'a, ale skoro mowicie, ze jest strasznie drogi to on odpada. Szukam dla niego prostego, nowego laptopa. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:14. |