![]() |
Płacą po dwa kafle i więcej, żeby do Egiptu pojechać i pozdychać, a jak Egipt mają za free, to KRZYCZĄ!!!
|
To kiedy dasz nam namiar na firme ktora ten problem rozwiaze? ;-]
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
AUDI V8
WITAM JESTEM POSIADACZEM AUDI V8 Z 1989 3,6L MAM PROBLEM ZE STEROWANIEM WETYLACJI I OGRZEWANIA MIANOWICIE MÓJ KLIMATRONIC OSZALAL CALY CZAS GRZEJE JAK ZWARJOWANY NAWET PRZY USTAWIENIU NA 18 CZY 19 STOPNI JEST JAK W EGIPCIE CZY KTOS MOZE MIAL TAKI PROBLEM I SOBIE Z NIM PORADZIL.:wow:
|
Cytat:
|
To kurcze wielka szkoda. Szukam czego w pl, ale to i tak ściągne.
|
epol: niestety wszystko po angielsku
|
Cytat:
|
Cytat:
|
@ wolfdog - a czy w tym programiku są po polsku te opisy itd.??
|
co prawda to prawsa jezdzilem do tej pory felicja 1.6 od poczatku na gazie i zrobilem przez 2 lata 65000 i nie widze zadnych odznak zeby auto bylo slabsze
@Nol zaczolem swoje poszukiwania od Inter Welmu ale tak jak mowisz sa to straszne palanty chyba jeszcze wieksze niz Opel-Wawrosz w Bielsku-Bialej ich to radze omijac jak najszerszym lukiem mowie to z wlasnego dosc niemilego doswiadczenia . Narazie sciagam ten programik i zobacze co to jest jak nie spelni moich oczekiwan to pochodze po salonach a ze troche jezdze po Polsce to moze gdzies znajde . |
@shuma02
zasadniczo moze masz racje, ale jednak nie zawsze gaz to strata mocy, poczytaj np. to: http://www.godula.pl/index.php?mode=...cji%20gazowych gaz moze dawac wiecej mocy (ma wyzsza liczbe oktanowa anizeli benzol) ale warunek jest taki, ze musi to zrobic specjalista, osobiscie jestem sklonny uwierzyc w mozliwosc podniesienia mocy po przerobce na gaz przez odpowiednio dobrana charkterystyke instalacji. |
Turboni; rozumiem ze Turbo to wiecej mocy, ale tracisz ja przeciez przechodzac na gaz. Dla tego nie specjalnie kumam dla czego turbina jesli i tak planujesz ja zadlawic gazem.
|
Cytat:
|
@Turboni
jestes z warsiawy, nad morze masz kawalek ale jak Ci zalezy na turbo+gaz to "Perfect-Auto - Instalacje gazowe 81-256 Gdynia, Jesionowa 15b tel. 664-90-78 fax 664-90-78 e-mail: biuro@perfectauto.gdan.pl WWW: www.perfectauto.gdan.pl Profesjonalny montaż samochodowych instalacji gazowych . Osiem lat doświadczenia, kilka tysięcy wykonanych instalacji. SPECJALIZACJA -auta prod.USA -duże pojemności -turbo " najtansi nie sa, ale kilkakrotnie ich chwalono jak szukalem o inst. gaz. w necie, bo fachowcy ponoc absolutni |
juz mi sie znudzily fury bez turbiny teraz mam na oku 2.0 turbo i 4x4
z turbo jak nie dajech pozadnie to pali porownywalnie ze zwyklym 2.0 ( mam 2.0 a mialem 2.8), a slyszalem jak kiedys w firmie tuningowej robilem ze jest mozliwosc przerobienia silnika z turbina na gaz wiec powoli szukam i zbieram info co i jak. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:38. |