![]() |
Jaka nagrywarka ? / LiteOn czy LG?
Właśnie przymierzam sie do kupna nagrywarki i prosiłym o podanie jak najlepszej nagrywarki (stosunek ceny do jakości) do 200 zl. Z góry dziekuje za pomoc !!!
|
Witamy na forum nowego użytkownika :).
Tematów tego typu było dużo, polecam skorzystać z wyszukiwarki tematów. A co polecamy? Właściwie tylko i wyłącznie LG i LiteOn. Ja bardziej polecałbym LG. LiteOn'a mam DVD i bardzo sobie chwale, a z nagrywarek CD-R(W) LG będzie doskonałe. LiteOn też nie jest zły. Teraz także trzeba mieć szczęście aby trafić na "dobry" egzemplarz. Powodzenia! Miłego smażenia ;) |
wezuc szukajke i Twoim oczom ukaze sie spooooro duskuzji, a z nich wniosek: LiteOn lub LG, co wolisz
ja preferuje LiteOn'a oczywiscie aktualny model(e) - sam mam 52327s 200pln - sporo Ci na plytki zostanie, bo nagryware kupisz za jakies 118pln lub 124 w boxie (plus minus 10 pln zaleznie od sklepu) edut: no i Ciapus mnie uprzedzil :D pozdro :piwo: |
Cytat:
berserker18 - do Nimala jest "szacun" na tym forum, ja to moderator, więc chyba wiesz co robić :rotfl: :P ;) heh pozdrowionka |
Proponuje LG z prostego powodu sam ja mam ;p i jestembardzo zadowolony z gwarancja nie ma problemow i bardzo dobry sprzet
Cena/Jakość 5+ ;) |
Cytat:
|
THX Ciapus :piwo: do Ciapka tez jest zasluzony szacunek :)
|
A może SOHR-5238S :)?
|
Witamy...
A co do tematy Lite-On lub Teac |
Mily - Teac sie skonczyl :( legendarne byly modele do 32x, potem wpadka z 40x a 48 i 52 to juz nawet nie produkcja Teac'a tylko OEM'y - najpierw asusa, teraz chyba litka
wiec po co kupowac teaca skoro mozna orginal taniej? |
Cytat:
Sorki ale nie jestem ostatnio na bieżąco :> |
Litek, później LG - przekonał mnie do niego Ciapek, bo byłem kiedyś bardzo anty, no i mialem kiedyś Ricoha i bylem z niego zadowolony
|
Jaka nagrywarka - LiteOn czy LG?
Witam!!!
Zastanawiam się nad wymianą mojej starej nagryawrki 24x10x40x na jakąś nową 52x32x52, zastanawiam się na LG lub LiteOnem. Co polecacie? Dotychczas kożystałem z LG i sprawuje się znakomicie. |
boli, dzis nawet taka dyskusja juz byla, a nawet nadal trwa... :bicz:
|
K%^$! nie możesz spojrzeć na inne posty na tej stronie?! K&%%^ PRZECIEŻ TEN TEMAT BYŁ WAŁKOWANY NIE RAZ. BIERZ CO CHCESZ! TY TO BĘDZIESZ UŻYWAĆ LG BYŁY DOBRE DO 40X max 48X . KUP SOBIE PLExTORA TO BEDZIESZ MIAŁ SPOKUJ! JA BYM WYBRAŁ LITEON'A! ALE PEWNIE BĘDZIESZ MIAŁ WYBÓR 52326S/52327S/5238S ... DECYZJA NALEŻY DO CIEBIE!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:39. |