![]() |
Miałem podobny problem.
Przy uruchamianiu kompa było słychać dźwieki, jak by metal tarł o metal, Sprawe rozwiaząło sprężone powietrze, i dokładne oczyszczenie wnętrza kompa, jak i ściągnięcie radiatora, i założenie go ponownie na procesor :D |
witam,
mialem podobny problem, tyle ze slychac nie wiatrak tylko po prostu zgrzyt, takie no... eeeeeeeeeeee czy cos w tym stylu :) pomaga DOKLADNE wyczyszczenie z kurzy WSZYSTKIEGO w sroku ze szczegolna uwaga na tasmy z IDE do urzadzen, poodlanczaj je i przylacz jeszcze raz (z moich doswiadczen wynika ze dzieje sie tak wlasnie przez tasmy, wystarczy jednak jeszcze raz (lepiej :) podlaczyc + udzial ma w tym kurz) wiem co mowie bo juz od 1,5 roku mnie to neka srednio raz na 5-6 miesiecy (no cyba ze to nie ten dzwiek :) |
Kłopot z komputerem
Mam pewien problem z komputerem. Otóż: włancza się normalnie, wszystko jest OK. Pochodzi ok. półtorej godziny i ze skrzynki (czyt: jednostki centralnej ^_^ ) słychać głos jakby rozpędzającego się wiatraka i... komputer przestaje zupełnie odpowiadać. Jedynie reset skutkuje. Do Gallusa: Próbowałem format c: ^_^ Mój sprzęt to: Athlon 2200+xp, AsRock K7S8X. Co się dzieje???
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:50. |