![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam pewien problem z komputerem. Otóż: włancza się normalnie, wszystko jest OK. Pochodzi ok. półtorej godziny i ze skrzynki (czyt: jednostki centralnej ^_^ ) słychać głos jakby rozpędzającego się wiatraka i... komputer przestaje zupełnie odpowiadać. Jedynie reset skutkuje. Do Gallusa: Próbowałem format c: ^_^ Mój sprzęt to: Athlon 2200+xp, AsRock K7S8X. Co się dzieje
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
witam,
mialem podobny problem, tyle ze slychac nie wiatrak tylko po prostu zgrzyt, takie no... eeeeeeeeeeee czy cos w tym stylu pomaga DOKLADNE wyczyszczenie z kurzy WSZYSTKIEGO w sroku ze szczegolna uwaga na tasmy z IDE do urzadzen, poodlanczaj je i przylacz jeszcze raz (z moich doswiadczen wynika ze dzieje sie tak wlasnie przez tasmy, wystarczy jednak jeszcze raz (lepiej podlaczyc + udzial ma w tym kurz)wiem co mowie bo juz od 1,5 roku mnie to neka srednio raz na 5-6 miesiecy (no cyba ze to nie ten dzwiek
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Miałem podobny problem.
Przy uruchamianiu kompa było słychać dźwieki, jak by metal tarł o metal, Sprawe rozwiaząło sprężone powietrze, i dokładne oczyszczenie wnętrza kompa, jak i ściągnięcie radiatora, i założenie go ponownie na procesor
|
![]() |
|
|