Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Propozycje, sugestie, błędy forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/)
-   -   Malejąca liczba postów (https://forum.cdrinfo.pl/f10/malejaca-liczba-postow-38996/)

VIZZARD 29.08.2004 19:55

Malejąca liczba postów

Jakiś czas temu liczba moich postów przekroczyła tysiąc

Z dwa dni temu znowu zmalało do poniżej 1000

Dziś przekroczyłem w którymś z tematów ponownie 1000

A teraz ile mam? :O

What's The Fuck Is Going On ???

gallus 29.08.2004 20:00

Ja również to zauważyłem, ale nie u siebie tylko u Nimala bo widziałem że rano miał jakoś ok. 3217postów a teraz ma 1158, a Kowalik o tym również wspominałnał na offtopicu, co się dzieje???

VIZZARD 29.08.2004 20:09

Niedługo nastąpi chyba Armageddon forum, bo tyle błędów ile ostatnio - to dawno nie było :nieee:

Widać jednak, że iraccy terroryści nie żartowali :>

P.S. Chcę moje posty !!! :tak!:

czero 29.08.2004 20:15

Mozliwe jest ze po prostu temat, w ktorym napisales dajmy na to 20 postow zostal skasowany. Wtedy licznik postow zmniejsza ci sie o 20.

Jezeli to nie to to nie mam pojecia co moze byc nie tak.

-Edit-

To jadnak nie to. Wlasnie mi zmalal licznik o jakies 30-40 - mialem cos ponad 1300 chyba :O.
W sumie mi to duzej roznicy nie robi ile mam postow, ale szczerze mowiac to dziwne...
O co chodzi???

VIZZARD 29.08.2004 20:26

Cytat:

Napisany przez czero
Mozliwe jest ze po prostu temat, w ktorym napisales dajmy na to 20 postow zostal skasowany. Wtedy licznik postow zmniejsza ci sie o 20.

Jezeli to nie to to nie mam pojecia co moze byc nie tak.

-Edit-

To jadnak nie to. Wlasnie mi zmalal licznik o 100 :O.
W sumie mi to duzej roznicy nie robi ile mam postow, ale szczerze mowiac to dziwne...
O co chodzi???

Z tym kasowaniem tematów to byłoby bez sensu - nie uważacie?

Nawet jeżeli temat został skasowany - to posty zostały napisane! :tak!:

To tak jak byś skonstruował samochód - a potem zostałby on skasowany:D - to nie znaczy, że nigdy tego auta nie zrobiłeś :nie:

VIZZARD 29.08.2004 20:29

Jest też jakiś problem z logowaniem do dyskusji - ktoś już to też wspominał :tak:

Mianowicie: wchodzę na forum, loguję się i dopisuję się do dyskusji :D i wszystko gra

Tak było jeszcze do niedawna

Teraz - potrafi być tak, że daję REPLY do dyskusji i wyskakuje, że nie jestem zalogowany :O , a wcześniej logowałem się przy wejściu :tak!:

Zauważyliście u siebie coś podobnego?

czero 29.08.2004 20:30

Ale tak niestety/stety jest.
Jezeli mod skasuje temat, to tyle postow ile napisales w tym temacie ubywa z twojego licznika. Tak jest napewno, bo juz kilka razy mi sie tak zdarzalo.

-EDIT-

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
Jest też jakiś problem z logowaniem do dyskusji - ktoś już to też wspominał :tak:

Mianowicie: wchodzę na forum, loguję się i dopisuję się do dyskusji i wszystko gra

Tak było jeszcze do niedawna

Teraz - potrafi być tak, że daję REPLY do dyskusji i wyskakuje, że nie jestem zalogowany , a wcześniej logowałem się przy wejściu

Zauważyliście u siebie coś podobnego?

Na szczescie nie :).

VIZZARD 29.08.2004 20:33

Przed dopisaniem tego posta - dokładnie zaistniała ta sytuacja o której pisałem powyżej :blee:

Cytat:

Napisany przez czero
Ale tak niestety/stety jest.
Jezeli mod skasuje temat, to tyle postow ile napisales w tym temacie ubywa z twojego licznika. Tak jest napewno, bo juz kilka razy mi sie tak zdarzalo.

Skoro tak, to trzeba będzie nadrobić postami:

"Tak"

"Yhmmm"

"Aha"

"No"

:mruga:

slawekj 29.08.2004 21:09

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
Przed dopisaniem tego posta - dokładnie zaistniała ta sytuacja o której pisałem powyżej :blee:

Skoro tak, to trzeba będzie nadrobić postami:

"Tak"

"Yhmmm"

"Aha"

"No"

:mruga:

Wszystko w porządku :taktak: To tak jak w KProbie raz rośnie a zaraz maleje. ^_^

.::piotrek::. 29.08.2004 21:26

Ja nie wiem czy mi zmalala liczba napisanych postow, bo nie wiem ile ich dokladnie mam (cos ok. 350), ale troche dziwna sprawa.

Pawel_k 29.08.2004 21:50

pewnie admini robia porzadki z baza danych i kasuja topici w ktorych ponad 50% wypowiedzi konczyla sie na 5 znakach ;P

pawelblu 29.08.2004 21:54

Ja nie zauwazylem zmiany... Co do licznika i kasowania, to posty skasowane sa odejmowane od licznika. Nie dramatyzowalbym narazie nad tymi cyferkami :)

nimal 29.08.2004 21:54

no coz, zaczelo sie nam troche sypac to forum od jakiegos czasu ;p
dzieki Gallus :piwo: ze sledzisz moja liczbe postow - cos w tym jest, choc tak dokladnie to nie wiem ile napisalem :)

gallus 29.08.2004 22:00

Cytat:

Napisany przez nimal
no coz, zaczelo sie nam troche sypac to forum od jakiegos czasu ;p
dzieki Gallus :piwo: ze sledzisz moja liczbe postow - cos w tym jest, choc tak dokladnie to nie wiem ile napisalem :)

Nie to był akurat przypadek, bo rano wchodziłem w jakiegoś posta na CDR i miałeświęcej, później znowy tam wbiłem i miałeś mniej, dziwne...

VIZZARD 29.08.2004 22:03

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Nie dramatyzowalbym narazie nad tymi cyferkami :)

To daj znać - kiedy już będzie można zacząć :taktak:

Jak coś jest zepsute - to się to naprawia, no nie?

Ciekawe jak miałbyś kompa z chłodzeniem wodnym i zaczęła by ci wyciekać woda - to też byś na razie to tak zostawił? :>

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:21.