![]() |
Malejąca liczba postów
Jakiś czas temu liczba moich postów przekroczyła tysiąc
Z dwa dni temu znowu zmalało do poniżej 1000 Dziś przekroczyłem w którymś z tematów ponownie 1000 A teraz ile mam? :O What's The Fuck Is Going On ??? |
Ja również to zauważyłem, ale nie u siebie tylko u Nimala bo widziałem że rano miał jakoś ok. 3217postów a teraz ma 1158, a Kowalik o tym również wspominałnał na offtopicu, co się dzieje???
|
Niedługo nastąpi chyba Armageddon forum, bo tyle błędów ile ostatnio - to dawno nie było :nieee:
Widać jednak, że iraccy terroryści nie żartowali :> P.S. Chcę moje posty !!! :tak!: |
Mozliwe jest ze po prostu temat, w ktorym napisales dajmy na to 20 postow zostal skasowany. Wtedy licznik postow zmniejsza ci sie o 20.
Jezeli to nie to to nie mam pojecia co moze byc nie tak. -Edit- To jadnak nie to. Wlasnie mi zmalal licznik o jakies 30-40 - mialem cos ponad 1300 chyba :O. W sumie mi to duzej roznicy nie robi ile mam postow, ale szczerze mowiac to dziwne... O co chodzi??? |
Cytat:
Nawet jeżeli temat został skasowany - to posty zostały napisane! :tak!: To tak jak byś skonstruował samochód - a potem zostałby on skasowany:D - to nie znaczy, że nigdy tego auta nie zrobiłeś :nie: |
Jest też jakiś problem z logowaniem do dyskusji - ktoś już to też wspominał :tak:
Mianowicie: wchodzę na forum, loguję się i dopisuję się do dyskusji :D i wszystko gra Tak było jeszcze do niedawna Teraz - potrafi być tak, że daję REPLY do dyskusji i wyskakuje, że nie jestem zalogowany :O , a wcześniej logowałem się przy wejściu :tak!: Zauważyliście u siebie coś podobnego? |
Ale tak niestety/stety jest.
Jezeli mod skasuje temat, to tyle postow ile napisales w tym temacie ubywa z twojego licznika. Tak jest napewno, bo juz kilka razy mi sie tak zdarzalo. -EDIT- Cytat:
|
Przed dopisaniem tego posta - dokładnie zaistniała ta sytuacja o której pisałem powyżej :blee:
Cytat:
"Tak" "Yhmmm" "Aha" "No" :mruga: |
Cytat:
|
Ja nie wiem czy mi zmalala liczba napisanych postow, bo nie wiem ile ich dokladnie mam (cos ok. 350), ale troche dziwna sprawa.
|
pewnie admini robia porzadki z baza danych i kasuja topici w ktorych ponad 50% wypowiedzi konczyla sie na 5 znakach ;P
|
Ja nie zauwazylem zmiany... Co do licznika i kasowania, to posty skasowane sa odejmowane od licznika. Nie dramatyzowalbym narazie nad tymi cyferkami :)
|
no coz, zaczelo sie nam troche sypac to forum od jakiegos czasu ;p
dzieki Gallus :piwo: ze sledzisz moja liczbe postow - cos w tym jest, choc tak dokladnie to nie wiem ile napisalem :) |
Cytat:
|
Cytat:
Jak coś jest zepsute - to się to naprawia, no nie? Ciekawe jak miałbyś kompa z chłodzeniem wodnym i zaczęła by ci wyciekać woda - to też byś na razie to tak zostawił? :> |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:21. |