Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   opera... o co chodzi... ? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/opera-o-co-chodzi-39006/)

Zelea 29.08.2004 23:23

opera... o co chodzi... ?

witam...

mam problemy z opera...

ale takie raczej zwiazane z jednym serwisem... mianowicie z forum... :|

dlaczego tylko jak otwieram forum... strona mi sie nie chce zaladowac do konca... wszystkie inne chodza okej...

zeby napisac ten temat klikalem na przycisk NOWEGO TEMATU i bralem wstecz bo strona sie ladowala w 30% i tak chyba w kolku z 10 razy...

zaczyna mnie to juz strasznie denerwowac...

otwieram jakis dzial albo temat... i zanim mi sie otworzy strona do 10 razy ja odswieza...

zrozumial bym jak by to bylo tak na kazdej stronie ale to tylko Tutaj na forum...

:(

o co chodzi ? moze jakas opcje odznaczyc czy cos ??

jaka moze byc przyczyna...

zlitujcie sie i wymyslcie cos...

bo inaczej lipa... no nie wiem naprawde...

z gory dzieki za wszelka pomoc i sugestie...

pozdrawiam...

Mily_ 29.08.2004 23:24

yyy... MyIE... FireFox... format c: :>

Zelea 29.08.2004 23:29

e no nie no przecierz problem pojawia sie tylko z Forum... a wszystkie inne strony dzialaja okej...

a format C to ostatna rzecz jaka bym zrobil... :|

gallus 29.08.2004 23:32

Forum się sypie - ja tak sądze

Mily_ 29.08.2004 23:34

u mnie nie zauwazyłem... a jade na razie na zwykłym IE 6

Y@nkee_PL 29.08.2004 23:41

opróżnij cache

_Neoo_ 29.08.2004 23:48

Ja z tego powodu który opisałeś zacząłem używać FireFoxa, tylko do tego forum, i jakoś to leci.......Nic nie pomogło przy Operze wiec sobie darowałem próbowanie.

Loczek 30.08.2004 08:55

U mnie tez na operze forum nie tylko te chodzilo jak (nie powiem brzydko). FireFox jest OK.

nimal 30.08.2004 09:07

Zalea - mialem cos identycznego - zalozylem w tej sprawie topic "jakby sie samo odswierzalo" w dziale problemy/sugestie
to nie problem oprey tylko problewm forum, ale na szczescie u mnie wystepuje tylko w jednym przypadku: jak przywroce sesje (lub otworze zapisana) - jak normalnie otworze opere tworzac nowa sesje i wpisze adres forum to wsio jest ok
wiem imo problem lezy gdziez w kluczu sesji, pewnie w cukizach forum
generalnie ten vBuletin coraz bardziej sie sypie :|

B@rtek 30.08.2004 09:38

Mam operę i wszystko działa wporządku :taktak:

Smartek 30.08.2004 09:52

ee tam, nie lepiej jechac na mozilli firefox? :), ja z opera mialem tez podobne problemy - ciagle bez powodu sama mi odswiezala i to nie tylko forum cdrinfo :(
pozdro ;)

B@rtek 30.08.2004 09:56

Jak ktoś miał włączoną funkcję odświeżania co np. 1 min. to się nie dziwię :taktak:

nimal 30.08.2004 09:57

nie no krotko mowiac - jesli tylko z jedna strona jest problem to znaczy ze problem lezy po stonie strony || a nie przegladarki
skoro nikomu sie nie chce tego oprawic to juz o czym innym swiadczy
a wystarczylo by napisac - psrawdzamy, nie wiemy, bedzie zrobione za np tydzien
eh,moze jednak naezy przesc spowrotem na stargo vbuletrina - jakos nie powodowal problemow
a z tym nowym co chwile cos
chyba ze problemy leza gzie indziej, ale to admini chyba wiedza tylko :)

luminat 30.08.2004 11:18

IE 6 i zero problemów. Jako łatę na dziury w tej przegladarce stosuje odpowiedniego firewall'a. Myślicie, że MyIE, Opera i Firefox nie mają dziur nic bardziej mylnego...

paja 22.12.2004 18:42

A ja mam pytanie dotyczące opery a mianowicie:
Co trzeba zrobić by na operę przeszły wszystkie ciasteczka z IE i firefoxa

tzn zakładki dla ulubionych zapisane w pamięcie IE grafiki (internet tempolatory files [czy cuś takiego])

sorry za wyciąganie tematu ale założenie nowego zrobiłoby większy bałagan.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:41.