![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
napewno przydadza sie umiejetnosci lakiernicze ... gra jest warte efektu :jupi: |
Cytat:
przybliz temat jezeli mozesz |
wez hp lub canona.
Canon - tanie tusze zastepcze, ale kiedys trzeba wymienic glowice i wtedy pozostaje..... kupno nowej drukarki. HP - mona napelniac (2-3 razy) lub uzywac tuszy zastepczych (okolo 30% tansze od orginalnych), przy troszke lepszych modelach (5150, 7260 itp.) pojemnosc tuszu jest 2X wieksza niz przy canonie np. i350 wiec roznica nie jest taka duza dlatego ja wybralbym chyba HP, ale wybor nalezy oczywiscie do Ciebie :) |
Umnie się nie rozmazuje :nie:
|
Cytat:
ale jest na to sposob ... lakier bezbarwny w areozolu zalatwia sprawe :spoko: |
moze mi ktos powiedziec czy taki tusz z plyty latwo sie zmazuje?
jak sprawa wyglada z tym |
Cytat:
|
pytalem tylko poniewaz Alex'a 865 to europejski odpowiednik mojej 860, a Alex moze drukowac na kompaktach a ja nie... :(
|
obawiam sie shuma02@ ze barte_k ma racje ... ale wydaje mis sie ze i860 nie moze drukowac na plytach bo ... nie posiada w pudelku tylko plastikowej przystawki umozliwiajacej nadruk na plycie :mruga:
pytalem sie jeszcze w paru sklepach ale nie ma mozliwosci zakupu osobno tej przystawki ... sprobuj shuma02@ wyslac zapytanie do lokalnego oddzialu Canon'a moze bezposrednio u nich najtansza drukarka z mozliwoscia nadruku na CD/DVD to R200 ... http://images.amazon.com/images/P/B0...1.LZZZZZZZ.jpg |
Cytat:
|
To jest śliski temat , ostatnio poleciłem koledze druk. HP a potem sam sprzedałem laser HP4P i kupiłem plujkę Canona 350 .
No i ten HP kolegi się spierniczył , i miałem problem natury toważyskiej !!! Doszedłem do wniosku żeby nie polecać już nic ! Więc nie polecam ale zamieszczam recenzję Canona 350 : Druk + brak syfu , OK ! Wydrukowałem około 200 okładek DVD na pap powlekanym 110 g , jakość super, zero problemów. Uzupełniam tusz ze strzykawek (w Krakowie sklepik pokiędzy pocztą gł , a kinem Wrzos) jakość jak org. a cena niska ! ) Canona moę polecić co do niskiej ceny exp Na minus dodam że są b.małe pojemniki na tusz. Ale rozbraja mnie łatwość + bezinwazyjność napełniania . cytat z manuala napełniania : "tu nakapać" !!!!! |
powiedz mi tylko jeszcze Alex69, dlaczego moja wersja twojej drukarki, czyli twoj Canon 865 a moj 860, nie przychodzi z tym dodatkiem do nadruku na plyty ?? i czy takie cos wogule mozna dostac osobno, bo chetnie bym cos takiego kupil skoro wiem ze taka opcja istnieje. Jak bys cos Alex wiedzial to daj znac, postaralbym sie jakos to tobie wynagrodzic hehe.
|
Zycze CI milego drukowania daj znac jak bedziesz kupowal tusze :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:07. |