![]() |
Zadanie bojowe - Codename GG LiTE
Witam serdecznie mam następujący probelem. Pewnien numer GG się do mnie odezwał i prowadził rozmowe :/
Kod:
6651295: (17:40) |
Heh. Fajna rozmowa...
|
przeciez ci nie poda nr ip z mailem moze byc latwiej
|
Cytat:
Pozdro --EDIT-- A kto tu mówi o pytanie o IP. Używasz jakiejś wtyczki do GG i wydobywasz ludzia tylko, że musis się dodac do listy. Pozdro |
Zbajerój jej ze musisz jej dać linka albo plik. Wtedy musi cie wpisac na liste bo inaczej nie dojdzie. :D
|
Cytat:
|
A po co Ci IP i email???
|
Cytat:
|
Prościej będzie jak zalożysz sobie tymczasowo nowy numer GG i sam z nią porozmawiasz :D
Cytat:
|
Zakładaj nowe gg, ustaw jakies proxy i nawalaj do niej, ja stosuje inny trick, zawsze mam gg ustawine na zaraz wracam i jeżeli widze (w katalogu), że pisze do mnie jakies dziewuszysko, to nawet nie odpisuje, bo mam dość takich natrętów :D
|
Chciałem coś napisać i zapomniałem...
aaaahaa Jak Ci takie coś przeszkadza to wywal gg :P albo sobie zrób tak jak ja... :P Napisz coś do mnie to zobaczysz co ;P A wiadomości i tak mam w histroii :>A mam hasełko, wpiszesz je i możesz ze mna rozmawiać ;> |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
"Nie mam Cie na liscie - i raczej nie odpowiem jesli chodzi Ci o cos w rodzaju 'cze poklikash?', 'z kond jestes?' czy 'lancuszek szczescia', zas jesli to jest jakas wazna sprawa napisz slowo - pajac - od teraz bede widzial co do mnie piszesz" :) - wbudowana opcja w komunikatorze KONNEKT, ktorego jak najbardziej Wam polecam jako zastepce Gadu-Gadu czy tez nawet Tlena :) |
Ale teraz tak się zastanawiam: Po co komu taka funkcja???
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:21. |