![]() |
Nowy Medal Of Honor demo
Próbował ktos z was zainstalowac to demo jak tak to niech napisze ile miejsca potrzeba na dysku bo ja zwolnilem prawie 7gb i pisze mi dalej ze malo
Pozdro |
Jesli chodzi o... Medal of Honor Pacific Assault(tm) Demo to po instalacji zajmuje na HDD ok. 570MB
|
Cytat:
|
Nie chce się zainstalować... A jaki błąd się pojawia?? 8-)
|
Cytat:
...ale demo ściągałem 8 godzin, a przeszedłem je w 3 minuty i się kończy :rotfl: Nic nie tracisz...zapewniam Cię. |
ta gra bedzie swietna :D demo mimo ze krotkie to warte tych 600MB
|
Cytat:
|
Cytat:
|
...dzieje się na wyspie Guadalcanal. Musisz odeprzeć atak żółtków na lotnisko Henderson Field. Dobiegasz do lotniska i strzelasz z kma w japońskie myśliwce Mitsubishi A6M2 Zero i koniec dema...:)
|
nie - jest cala sekwencja bitwy o jedna z wysp salomona - slynna z lotniska Hendersona - sek w tym ze tutaj cala ta atrakcja trwa 5 minut
demo jest najgorszym, najbardziej zniechecajacym, najbardziej przereklamowanym gniotem w historii gier komputerowych jesli ktos regularnie odwiedza gamershell mial okazje sciagnac walktrough movie z tego dema gdzie jakis przystojny gogus wrecz slinil sie opowiadajac jakie to demo jest oh i ah.. powiem krotko: klamal |
Cytat:
Dzięki za uświadomienie. |
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
pozdro ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:34. |