Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nowy Medal Of Honor demo (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nowy-medal-honor-demo-39418/)

silent22 06.09.2004 22:49

Nowy Medal Of Honor demo

Próbował ktos z was zainstalowac to demo jak tak to niech napisze ile miejsca potrzeba na dysku bo ja zwolnilem prawie 7gb i pisze mi dalej ze malo
Pozdro

Maciej 06.09.2004 22:53

Jesli chodzi o... Medal of Honor Pacific Assault(tm) Demo to po instalacji zajmuje na HDD ok. 570MB

silent22 06.09.2004 22:54

Cytat:

Napisany przez Maciej
Jesli chodzi o... Medal of Honor Pacific Assault(tm) Demo to po instalacji zajmuje na HDD ok. 570MB

No to co ja mam nie tak ze zwolnilem 8gb juz i mi nie chce zainstalowac?

Mich@ł 06.09.2004 22:57

Nie chce się zainstalować... A jaki błąd się pojawia?? 8-)

Maciej 06.09.2004 22:58

Cytat:

Napisany przez silent22
No to co ja mam nie tak ze zwolnilem 8gb juz i mi nie chce zainstalowac?

Wiem, że to nie rozwiązanie twego problemu
...ale demo ściągałem 8 godzin, a przeszedłem je w 3 minuty i się kończy :rotfl:

Nic nie tracisz...zapewniam Cię.

REi 06.09.2004 22:58

ta gra bedzie swietna :D demo mimo ze krotkie to warte tych 600MB

Maciej 06.09.2004 23:00

Cytat:

Napisany przez REi
ta gra bedzie swietna :D demo mimo ze krotkie to warte tych 600MB

Mam nadzieje,że gra będzie więcej warta niż demo.

Air 06.09.2004 23:03

Cytat:

Napisany przez Maciej
Wiem, że to nie rozwiązanie twego problemu
...ale demo ściągałem 8 godzin, a przeszedłem je w 3 minuty i się kończy :rotfl:

Nic nie tracisz...zapewniam Cię.

To co tam jest tylko misja treningowa??

Maciej 06.09.2004 23:09

...dzieje się na wyspie Guadalcanal. Musisz odeprzeć atak żółtków na lotnisko Henderson Field. Dobiegasz do lotniska i strzelasz z kma w japońskie myśliwce Mitsubishi A6M2 Zero i koniec dema...:)

-Sid-The-Rat=> 06.09.2004 23:10

nie - jest cala sekwencja bitwy o jedna z wysp salomona - slynna z lotniska Hendersona - sek w tym ze tutaj cala ta atrakcja trwa 5 minut

demo jest najgorszym, najbardziej zniechecajacym, najbardziej przereklamowanym gniotem w historii gier komputerowych

jesli ktos regularnie odwiedza gamershell mial okazje sciagnac walktrough movie z tego dema gdzie jakis przystojny gogus wrecz slinil sie opowiadajac jakie to demo jest oh i ah..

powiem krotko:

klamal

Air 06.09.2004 23:17

Cytat:

Napisany przez -Sid-The-Rat=>
demo jest najgorszym, najbardziej zniechecajacym, najbardziej przereklamowanym gniotem w historii gier komputerowych

Jest aż tak źle?? Dzisiaj właśnie miałem włączyć na noc ściąganie.

Dzięki za uświadomienie.

Smartek 06.09.2004 23:33

Cytat:

Napisany przez Air
Jest aż tak źle?? Dzisiaj właśnie miałem włączyć na noc ściąganie.

Dzięki za uświadomienie.

nie uwazasz, ze warto samemu wyrobic swoje, wlasne zdanie na temat 'podobania sie' tego demka?
pozdro ;)

REi 07.09.2004 00:35

Cytat:

mi tam sie demo podobalo - ladna grafika i fajne efekty. na podst dema to ja zazwyczaj sobie o grze zdania nie wyrabiam tylko sprawdzam czy pojdzie ;)

Air 07.09.2004 08:32

Cytat:

Napisany przez Smartek
nie uwazasz, ze warto samemu wyrobic swoje, wlasne zdanie na temat 'podobania sie' tego demka?
pozdro ;)

No ale po co mam ściagać demko w które się gra 5 minut i marnować czas skoro dzis ukazał się DVD RIP "Pojutrze". Wolę to drugie, a nad Medalem pomyślę jak będzie już wersja finalna. Demko nigdy nie odzwierciedla całości gry, przekonałem się o tym już parę razy. A to jeszcze waży ponad 500 mb.

Smartek 07.09.2004 13:44

Cytat:

Napisany przez Air
No ale po co mam ściagać demko w które się gra 5 minut i marnować czas skoro dzis ukazał się DVD RIP "Pojutrze". Wolę to drugie, a nad Medalem pomyślę jak będzie już wersja finalna. Demko nigdy nie odzwierciedla całości gry, przekonałem się o tym już parę razy. A to jeszcze waży ponad 500 mb.

w tym, ze pojutrze to kolejny, przereklamowany gniot :P
pozdro ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:34.