![]() |
numery chipa i komputer świata
Witam,
czy posiada ktoś z Was numery archiwalne (niekoniecznie bardzo stare) gazet: chip, komputer świat ekspert lub komputer świat? Mile widziane też obrazy płyt z numerów. Pozdrawiam |
No ale co by ta osoba miała z tym zrobić?? - bo miec to wiele osób moze ma ale co dalej :)
|
Mam gdzies w piwnicy jeszcze z około 20 sztuk magazynu CHIP ...najstarszy numer z 96roku
z 15 sztuk PC World komputer i z 2 egz. PC Kurier z 99roku. i jakies tam płyty z gazet . i kilka sztuk CD-Action. Reszte powydawałem ...:) Z jakieś pół roku temu wywalilem całą kupę czasopism... BAJTEK ;p |
Ja mam Kiomputer Swiat numery z 2003 roku od stycznia gdzies do lipca
I kilka ekspertow |
Moja najstarsz płytka to Gambler #3/97 :spoko:
Poza tym Chip, PC WorldComputer, Gambler, CDA |
Cytat:
hehe...przebijam Cię mam płytkę z Gamblera #5/96 :D |
CHIP od 8/99 do 9/2004 włącznie :P
|
no i mamy zwyciezce...Yankee...
Ja mam duuuzo CDACTION - Chip`ow , PC WORLD - mniejsza ilosc tez pare, KS - tatus kupowal tez sie pare znajdzie. A po co tobie ta inf? |
a ja mam płytę CD (dostępną dla prenumeratorów), na której są roczniki archiwalne Chip-a z lat 1997-2003 (w formacie .chm)
|
Cytat:
|
Cytat:
sorka za wprowadzenie w błąd ;) |
Ja wywaliłem ostatnio przez przypadek, (ale qrwowałwem!!) pierwszy numer Secret Service:(
|
Cytat:
|
Legalność, to mały pryszcz ;), a może ktos by poświęcił swoje FTP na taki cel, lub mógłbyć udostępnić to poprzez torrenta..., tylko musiałbyś mieć dobry upload :)
|
a musi byc legalne?
Nie wiem czy byloby legalne...bo jezeli tylko dla prenumeratorow to jak ktos nie jest prenumeratorem to praw nie posiada, a masz modem czy stale? To moze postaw FTP |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:41. |