![]() |
Pi i sigma, przybysze z mat-planety :D
|
Z innej beczki - pamietacie sigma i pi (wlasnie mi to kolega przyslal) ??
http://acp.hydromach.pl/eva_true_ren...***91;H2N2].avi Obraz zmieniony na jakas mange ale melodyjka orginalna. Wazy 33 MB. |
Goku fajnie wygladał w SSJ3 nie? Ale najlepsze było w DB GT jak mu Król Światów ogon pencetka wyjmował...
|
u mnie Goku, ale dopiero od Buu Saga
pozdro ;) |
A jaka była wasza ulubina postać z tych mang i wieczorynek u mnie w dragoballu wymiata Picollo
|
Cytat:
Kunio Kun no Nekketsu Soccer League - pilka nozna Nekketsu! Street Basket - uliczna koszykowka Nekketsu Kakutou Densetsu - wrestling Ike Ike! Nekketsu Hockey - hokey Crash'n The Boys Street Challenge - uliczna 'olimpiada' ;) |
Cytat:
A za***isci są jeszcze Sąsiedzi (Pat i Mat). Oni wymiataja!! Sciagam ich z eMulka :D |
Japonskie bajki ktore wymiataja moim zdaniem
1.) Dragonball (zaczlem sciagac filmy kinowe w jakosci 600-700 mb i mam juz pierwsze 7 :D A czeka mnie jeszcze 6 + mnuuuuuuuuuuustwo odcinkow.... marzeniem moim jest miec wszystkie filmy i odcineczki DB pozgrywac na DVD i miec cala plytyteke ;) ... ale sie rozmarzylem ... hehe i kto by pomyslal ze ja juz prawie dorosly jestem :D] 2.) Tsubasa 3.) Rycerze Zodiaku 4.) Slayers pozdro ;) |
A mi sie na Pegasusa pezypomniala giera "GOAL 3" chinska gierka na podstawie tych bajek... super strzaly itp...
|
"Rycerze kanciastego stolu"
-smoki nieudaczniki, oczywiscie 12, maja niesamowite przygody ze zdradliwym i niewatpliwie podstepnym rycerzem (ludziem:)) Krol jelop ma zone hetere, piekna corke i sprytnego giermka, ktory prokuruje rozne wynalazki. "Pandamonium" 4 pandy, po kosmicznej katastrofie, czy czym takim, musza odnalezc czesci jakiegos krysztalu i zlozyc go w calosc. Jako wroga maja jakiegos kosmicznego destruktora. To tak w skrocie, bo i pamiec juz nie ta :D |
Cytat:
|
A kto pamieta i cos wie, na temat:
-Pandamonium, czyli Banda pand. -Rycerze kanciastego stolu. Usilnie poszukuje! Serio. |
@Maciej - Babel i Trąbel... az mi sie lza zakrecila w oku ;) fajna stronka :)
@kodziu - pamietam to. Zawsze sie zastanawialem, jesli ta sa amatorzy, to jak w tym serialu "graja" zawodowcy :) |
|
Cytat:
Kiedyś była taka akcja że chyba siatka pękła !! Ale te odcinki kręcone były tak jak moda na sukces :D Przez np 5 odcinków to samo.... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:21. |