![]() |
"What U HEAR" w SB Live
witam
miałem kiedyś sb live 1024 player i miał on fajna opcje nagrywania tego co słychac aktualnie, oc jest odtwarzane - "What u hear" niestety teraz nie posiadam sb live i chciałem sie zapytac czy ktos z was nie zna programu który potrafiłby to zrobić... tzn nagrac to co jest jednoczesnie odtwrzane a po to jest mi to potrzebne ponieważ na stronach z dzownkiami do tel nie da sie juz raczej ich wyciągnąć w postac midi czy jakiejkolwiek,wszystko jest poblowkowane a tak kiedys za pomocą sb live mogłem nagrać to co chciałem - słyszałem i przerobic potem na midi i wgrac do tel. macie jakis pomysł ? a może znacie stronę z dzwonkami nie polifonicznymi do siemensów ? najlepiej żeby były jakieś nowości... dzieki |
tak mam tą kartę SB 1024 jest boska, a jeszcze bardziej są do niej boskie sterowniki, które działają tylko pod 98 bo nowsze są jakieś lipne i niepełne - nie ma nawet Creative Recordera co uważam za genialny programik do zgrywania dźwięku z poszczególnych źródeł.
Lewap mi się zdaje, że skoro nie masz ogólnej opcji "What U Hear" to ciężko będzie zgrać dźwięk który słyszysz. Zresztą może inni coś dodadzą :) Choć zdaje mi się, że musi się to udać. Jakby co to próbuj Gold Wavem. |
jeśli chcesz to masz coś takiego
http://www.gratisowo.com.pl/index.ph...at=Siemens&w=2 ale zapewne nie są najnowsze |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
no jak to... przechodzimy do Regulacji głośności... Opcje > Właściwości
przełączamy na Nagrywanie (należy zwrócić uwagę czy w polu na dole jest zaznaczona pozycja Stereo) i OK będąc już w Regulacji nagrywania zaznaczamy Stereo teraz wystarczy dowolny programik rejestrujący dźwięk np. GoldWave |
total recorder.... super program....
|
proponuje odpalic mixer od sb (nie systemowy) i ustawic co trzeba
|
@+++LeWaP+++ : taka sprawa - ja dokladnie to samo chcialem robic z pewna popularna strona z dzwonkami...a jak juz nagrasz to jak to zrobic zeby bylo mid?
|
Cytat:
można z sieci zassać np drivery/soft: LiveDrvPack.exe MiniDisc1_01_15.exe PlayCenter3_02_52.exe Recorder2_00_31.exe Remote1_40_26.exe wystarczy, że wklepiesz do googla czy innej wyszukiwarki i powinno znaleźć ;) |
gotowy sznureczek: http://ftp.korus.ru/pub/Drivers/audio/creative/SB%20Live!/util/
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:52. |