![]() |
ceny nośników dvd
proszę wszystki o umieszczenie adresów ze sklepami internetowymi, gdzie można zakupić tanio płyty dvd
|
Cytat:
Jakby ci wszyscy zamieścili linki - to przez tydzień byś się nie wygrzebał :D Niech stracę :smutny: Dam ci jeden link Tak na zachętę :ja_chce: Dla ciebie zrobię wyjątek :taktak: Tylko nie podawaj TEGO linka innym :D To tak a propos przedziwnego w internecie zjawiska Jakiejś psychozy - którą nazwali "kradzenie linków" :| Wtajemniczeni będą wiedzieć A dla mnie to MEGALOL :rotfl: |
Cytat:
ja dam jednego ale wszystkim znanego www.allegro.pl tam kupisz co chcesz :D |
Tak czytam i zastanawiam się czy by sklepu internetowego nie otworzyć ?
W adresie podanym przez VIZZARDa znalazłem takie płytki http://www.arcomp.com.pl/index.php?p...3&details=8155 Tydzień temu w sklepie niedaleko mnie kupiłem pudełko (10szt) za 24zł . Dziś pewnie było by taniej bo ceny lecą na pysk . Ciekawe czy istnieją jakieś tanie sklepy internetowe ? Mnie się szukać nie chce bo mam sklepik pod nosem 8 ) |
A u nas w Bydgoszczy to się cenią ja w sklepie za verbatimkę musze dać 6 zł a na stronce wyżej wymienionej dostane ją za 4 zł. 2 zł na sztuce to jest sporo ,dzieki za adresy
|
Cytat:
A jak już z internetu to Turboni podał chyba najtańsze rozwiązanie . |
Cytat:
Na tym zadupiu szczecińskim to najtaniej te Verbatimy po 35PLN/10szt. CAKE :klnie: |
w delfinie we wrocku na ich www widzialem + i - verbatima po 2.75pln
|
Cytat:
Ale w Bydgoszczy jest ten sklep co i u mnie :taktak: Właśnie tam te Verby po 35PLN/10szt :D Sprawdź sobie stronkę www.comp-art.pl :czytaj: P.H.U COMP-ART sp. z o.o. Bydgoszcz, ul. Inowrocławska 4c tel./fax: (052) 373-77-67 godziny otwarcia: dni powszednie 9.00-17.00, sobota 9.00-13.00 |
Cytat:
|
Może www.proline.com.pl/shop :)
|
Tydzień temu kupowałem verbatimy DVD+R x4 po 2,90 zl/szt.
|
Tak z ciekawości przeglądnołem kilka ofert z internetu , ale ceny jak dla mnie to zawysokie !
Nawet znalazłem Verby o których wcześniej pisałem za 100zł / 10szt :wow: Ale firmy nie ujawnię bo z Krakowa :zawstydz: Pewnie się zaopatrują tam gdzie ja :taktak: Najtaniej znalazłem te Verby na Allegro http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=30674217 A tak dodam że najtańsze DVD-R widziałem po 1.10 zł (Princo x4) |
Cytat:
tylko osobiscie bo mam blizko ;) |
Cytat:
Jak mi się kończą to siadam na rower i za 10 min jestem z powrotem :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:26. |