![]() |
Cytat:
teraz to juz nie ma co widze ze twoje iq jest wysokie wybacz mi mistrzu bede teraz uczyl sie tylko od ciebie:) |
Cytat:
|
oczywiscie :piwo:
|
Po wirtualnym :piwo:
|
bartek ma racje co chwila cos nie tak. kazdy ma swoje zdanie i ok wiec polecam wirtualne :piwo: na rozejm tych waszych sporow.
|
Paweł dajcie spokój z Legionem. Uznajmy temat za zamknięty.
|
Jezeli kogos interesuje ten temat to jest on tutaj http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?p=320283
Niestety uzytkownik legion zamiast przyznac sie do bledu znow zmienia swoja linie obrony i osmiesza sie dalej. Zal mi ze kontynuuje ten temat, bo do wyzwan intelektualnych to on nie nalezy i poza tym jest nie na temat (ale to ze legion zaczal swoje beznadziejne wywody to juz nie moja wina). |
Cytat:
odpisalem ci w tam tym temacie a teraz odpisze ci i tu:) nie bede przy kazdej swoje wypowiedzi pisal "p.s pawelblu to zart zebys mnie zle nie zrozumial" czytales od poczatku rozmowe z czolgista i vizzardem polegala ona raczej na luznej rozmowie z nutka sarkazmu ale po co to tobie tlumaczyc jak i tak nie zrozumiesz:) |
Cytat:
Cytat:
|
ale tylko ten model to czemu pisze nowe tdk nowe to raczej mialem na mysli tdk1616n
a to juz czytalem:) |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
a tak czyta moje lg combo plytki test na kprobe:D verba porysowan jak diabli stacjonarka juz jej nie czyta :) litek tez a lg prosze ale juz czesto przycina ale cos widac:) :peace:
|
Cytat:
wiec uzywaja NEC C333500 tak samo pionek DVR-108 i ASUS DRW-1604P i dalej idac tdk882n/880n to NEC ND-2500A/2510A (D63630) tdk440n OEM'em napedu NEC ND-1300A wiec jestes w bledzie a kprobe czyta je i testy sa takie jak na litku:mruga: |
Cytat:
|
Cytat:
Moze bedzie mile zaskoczenie ze pionek tez jest od litka :D Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:28. |