![]() |
[UWAGA] [Oszust na Allegro] [!!!]
Facet regularnie zbiera negatywy, ale już jest skończony. Info o gościu: http://www.allegro.pl/show_user.php?search=komputery00
|
Jezeli chodzi o Allegro - to nic nowego, z adminami Allegro - tez - calkowity brak reakcji.
Chc nie powiem - uczciwi tez na Allego sa, nawet kilku spotkalem. Osobiscie nie kupuje i nie sprzedaje na Allegro. |
Cytat:
|
A co on sprzedawał? Pamięci?
|
Sprzedawał pamięci RAM. tutaj chłopaki bawią się już w detektywów :)
|
tu jest taki maly bonus...
ze jak mozna byc tak nie domyslnym i kupic cos od kogos kto ma mase negatywow... ?? jeszcze zrozumiale pierwsze kilka osob... |
Cytat:
Facet/Kobietka zaplanował(a) to dosyć perfidnie z tego co wyczytałem na forum, gdzie go(ją) śledzą... Poza tym dawno już twierdziłem, że Allegro powinno się zainteresować UOKiK... Pozdrawiam, |
Ale niezle ich przerobil, ponad 10 tys zl, no nie. Ja osobiscie nie kupuje nic przez takie systemy jak allegro bez mozliwosci odbioru osobistego. Wole kupic w sklepie i jest spokojniej.
|
@Thanatos - z tego co wiem, to bylo tego ponad 60.000 zl (szescdziesiat tysiecy) tak to sobie co poniektorzy wyliczyli.
|
No coz nie liczylem na ile ich przerobil, podalem orientacyjnie :) 10 tys zl jest dla mnie spora juz sumka :)
|
Cytat:
Allegro przeglądam i traktuje jako ciekawostke. Burdel niesamowity, każdy myśli tylko jak wykołować drugą osobę. Cały ten system jest dla mnie troche dziwny. Jeśli będę dokonywał jakiś zakupów czy coś sprzedawał zrobie to poprzez znajomego, który ma tam już swoje konto i jest, że tak powiem bardziej obcykany ;) AMEN nt. allegro i całego cyrku :) |
Nic nowego. Wystarczy użyć opcji SZUKAJ. 8 )
|
Bardzo pięknie. Niektórzy naprawde mieli pecha. Bo np zbierali długi czas kase a tu nagle kupują i co? Tak jakby kase wyrzucili przez okno... tylko więcej zamieszania.
|
Dlatego nie warto kupowac na allegro. Sam nic tam nie kupuje i nie sprzedaje a jesli mialbym robic jakis zakup to tylko z odbiorem osobistym.W ogole rzadko robie zakupy przez internet a jesli juz to tylko z renomowanych firm, stron itp.
|
A ja na Allegro bardzo często kupuję i jeszcze nie zdarzyło mi się, abym się naciął. Przede wszystkim nie robię interesów z ludźmi, którzy mają negatywy, zwykle staram się odbierać towar osobiście (oczywiście we Wrocławiu). A poza tym gdy kupuję od osoby z drugiego końca Polski zawsze wcześniej dzwonię do niej i pytam się, czy sprzęt mogę odebrać osobiście (bo akurat będę przejazdem) i jak widzę, że gościu jest zmieszany to kończę połączenie i pa pa. Na Allegro tak jak w życiu trzeba mieć trochę rozsądku, jak mam choćby najmniejsze wątpliwości to nie licytuję.
Pozdrawiam. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:23. |