![]() |
Co zawdzięczacie CDRinfo.pl ??
Wpadłem na taki pomysł, aby kto chce pisał co zawdzięcza serwisowi cdrinfo.pl
To ja może zaczne: 1. Zdobyłem i dalej zdobywam tutaj bardzo dużo wiedzy na różne tematy. Nawet na te niezwiązane z płytami, komputerami. 2. Dowiedzałem się z newsów o fajnym zespole Pixies. 3. Poznałem dużo ciekawych ludzi. 4. Uporałem się dzięki Wam wszystkim z wieloma problemami. 5. Można by tak wymieniać dalej i dalej..... A to dla wszystkich związanych z tym serwisem: :fala: :najlepsz: P.S. Aż wole nie myśleć co się stanie gdy ten serwis zniknie (odpukać). |
Więc:
1. Poznałem dużo ciekawych ludzi :piwo: Pozdro 4all :) 2. Uzywam Opery a nie IE 3. Mam stałe łącze ... bo na modemie za duże rachunki przychodziły jak się siedziało na CDRinfo ;p 4. Zdobyłem i nadal zdobywam ciekawą wiedzę na temat IT 5. Jak sie tu zarejestrowałem to kupiłem nagrywarkę która nadal mi służy (LG GCE 8240B) 6. Poznałem programy CloneCD, Alcohol, CloneXXl i masę innych (ostatnio Acronis True Image - thx Zetoxa) 7. Zdobywam więdzę z dziedziny DVD 8. Skonczyłem z prenumeratą CHIP'a 9. Używam Konnekt'a ... ale powracam do GG (jednak w zupełności mi wystarcza) PS. Kolejność czysto przypadkowa ... pewnie jest tego więcej, jak cos mi sie przypomni to dopisze... ..::Update::.. 10. Używam eMule zamiast Kazza |
zdobyłem dużo reputek i nabiłem sporo postów :P
a tak na serio? nauczyłem się nagrywać najpierw płytki cd a potem dvd. no i wiele wiele innych rzeczy, których wymieniać nie będę, bo mi się nie chce. |
heh fajny topic Epol ;)
1. Dzieki cdrinfo poznalem duzo fajnych ludzi pozdro dla wszystkich. 2. Zdobylem duzo wiedzy nie tylko na temat nagrywania. 3. Kupilem sobie Litka 52327S, gdy padla mi LG. 4. Uzywam Firefoxa zamiast IE, Konnekta zamiast GG. 5. Stalem sie HAKEREM (JOKE :lol: ) NO i duzo mniejszych rzeczy dzieki ktorym stalem sie bogatszym czlowiekiem (w wiedze). Trzymac tak dalej...!!!!!!!!!!!! |
hmm??
1. To co Mac :piwo: 2. Urzywam Fire FOX'a a nie MyIE [thx Piter] 3. Poznałem podstawy nagrywania i wiele więcej :P, ale chyba niedługo przyjdzie czas na podstawy nagrywania DVD 4. Ciągle dowaduje się o czymś nowym ;) 5. Również poznałem wiele programów :) 6. urzywałem Tlena, Konnekta, Mirandy IM, GG free, ale jakoś nie potrzebuje kombajnów do rozmów zawierajacych wiele pluginów. ;) 7. Przetestowałem Skype pod katem przesyłania większych plików [Turboni :piwo:] 8. Wiecej grzechów nie pamientam ale jak coś sobie przypomne to naszkicuje... ;) |
Heh jaki fajny temat ;) no to teraz moja kolej :P
I wogóle fajnie tutaj jest :D PS. Czuje się jak na spotkaniu w szkole z pedagogami itp. ;) "Co sądzisz o dziesiejszym spotkaniu?" :) |
Na pewno wielkim plusem tego forum jest jego klimat, przegladalem wiele for, ale nigdzie nie spotkalem sie z taka atmosfera jaka jest to forum - dlatego jest to jedno z for ktore odwiedzam codziennie i kilka razy dziennie. Poznalam, i mysle ze poznam tutaj pełno ludzi, uzyskałem wiele razy pomoc i mysle ze uzyskam :).
Na pewno przekonano mnie do Oper`y, Konnekta, i wiele innych programow o ktorych nieraz kompletnie nie przyszlo mi do glowy ze moga takie istniec. Wiele wiedzy ktora stosuje teraz zawdzieczam cdrinfo i wszystkim uczestniczacym w dyskusjach. Trafilem tutaj z problemem o nagrywaniu, moj problem zostal rozwiazany poszerzajac wiedze wokol niego.To samo z news`ami, wiele ciekawostek (czasami smiechu) zawieraja rozne tematy Pozdrowka dla wszystkich! :piwo: |
co mam dzieki cdrinfo:
|
Dużo, dużo i jeszcze więcej. Większosć rzeczy już została wymieniona przez innych.
Zauważcie że dużo rzeczy które wymieniacie zawdziecza się nie tylko cdrino.pl ale także forum.cdrinfo.pl :piwo: dla wszystkich |
Kurde jak zobaczyłem ten topic, to myślałem, że strone zamykają...;)
Hm.... Co ja zawdzięczam??? Nic (joke ;) ) 1. Poznałem fajnych ludzi (Pozdro 8 ) ) 2. Ściągnąłem kupę programów 3. Nauczyłem się je obsługiwać;) 4. Kopiuję zabezpieczone płytki!!! :jupi: 5. Przeżuciłem się na Mozillę 6. W sumie to neta sobie dzięki cdrinfo założyłem. Więcej grzechów nie pamiętam. Jak sobie przypomnę, to................................................ ...........................się wyspowiadam;) |
Chłopakom na sentymenty się wzięło.
Ja też duż ozawdzięczam ale nie będe sie tu rozpisywął bo dość krótko jestem :( |
Dzięki CDRinfo.pl kupiłem kiedyś swoją pierwszą nagrywarke LG GCE-8160B :* 8 ) która okazała się strzałem w dziesiątkę:jupi:. Nagrywarka działa do dzisiaj, a dałem za nią kiedyś 500 zł(ostatnie pieniądze||hehe). Dużo ciekawych informacji tu znalazłem, wiele problemów rozwiązałem 8 ) :piwo:
|
trafilem tu przypadkowo ...... i juz zostalem... moze nie za zcesto pisze i czasem ciezko sie polapac o czym pisze,ale chyba nie ma az tak zle....
co zawdzieczam.... 1. dowiedzialem sie o super programach. nie bede ich wymienial bo za duzo pisania. 2. rozwiazywalem wiekszosc problemow z kompem, z ktorymi nie potyrafilem sobie poradzic. 3.dowiedzialem sie co to jest overburning, czym sie produkuje wszelkiego rodzaju plyty((s)vcd,dvd,audio,dane itp. 4. dopisze jak mi sie przypomni cos wiecej. |
1. Mnostwo wspanialych sieciowych znajomych, ktorzy zawsze mi pomoga, neizaleznie od problemu ;-D,
2. Rady z forum pomogly mi w wyborze nagrywarki DVD, ktora w momencie gdy ja kupowalem byla sprzetem nietanim ( ~1000zl ), jednak zaufalem i nie zaluje, 3. Jeden z moderatorow (bez nazwisk... ;-D) zaproponowal mi kiedys "jamajski rytual", co swiadczy o sporym zaufaniu i zzyciu sie userow, 4. Zmienilem Clone CD na Alcohol 120%, 5. Zmienilem Clony XXL na A Ray Scanner, 6. Zrobilem kopie zapasowe wielu oryginalnych gier, 7. Zintegrowalem sobie Windows XP z SP1 i ostatnio z SP2... ...i wiele, wiele innych o ktorych aktualnie nie pamietam,a za ktore jestem niemniej wdzieczny uzytkownikom tego najlepszego forum, jakie kiedykolwiek odwiedzilem! |
Cytat:
A tak na serio... serwis istnieje dzięki Wam-użytkownikom. Bez Was już dawno by nas nie było. Misiek już dawno by to zamknął. A tak sentyment itd, no i tak dalej to się kręci :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:31. |