![]() |
Jakie najlepsze DVD+/-R z najtanszych ?
Jakie beda najlepsze plytki DVD-R lub DVD+R z tych najtanszych
z przedzialu 1.50zł - 1.90zł / szt. Chodzi o takie plyty na ktore mozna skopojnie nagrywac bo np. esperanzy po 19zł/10szt. sa do dupy :klnie: czy ktos nagrywal na MEMOREX'ach DVD+R 4,7GB/120min 4x ? są po 19zł/10szt. na allegro i zastanawiam się nad kupnem ich bo mam w domu 2 sztuki MEMOREX DVD-RW i sprawuja sie dobrze. Pozdro. |
Platinum + i - 8x (1,99pln)
|
BLUPOP - smigaja az milo! W Selgrosie pakowane po 25 sztuk wychodza po 1.30 za sztuke a chodze lepiej niz platynki czy mediastore'y!
|
Ja polecam jednak espere R+ od AML ładnie się palą na 832 i 1633. Tylko kup z wałka te po 10 szt, bo pakowane luzem to niby ten sam producent podkładu jednak owiele gorsze wykonanie. Aha kupuje je za 1.7 zł i polecam do danych jak i filmów, ale i tak filmy palę na verbatimkach :jem: w kprobe błędy PI/PO ok 40/2, ogólni palą się równo raz na kamień raz na g..wno. ||
|
MEMOREX sa dobre :D
|
Ricki ja juz chyba nie kupie esperanz bo kupilem 2x 10szt. Cack box R- i sa *****we wiec do nich mam juz uraz, jak przegrywalem kumplowi film wloska robota na TDK'a to ladnie sie nagralo a na esperanze sie nie chcialo nagrac wyskakiwal na poczatku jakis blad w Alcoholu :/
legion na serio memorex nie sa zle? |
Ale ja mówie o DVD R+ x4 a nie R-, R- są ponoć dobre te z indeksem x8 od TY.
|
TU maniek997 wypalał Bulkpaq od TY
Wyniki oceńcie sami :\ Jeżeli te espery będą podobne, to :worek_tre |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
w takim razie chyba kupie po ok 10-25 sztuk
Platinum + blupop memorex + i sprawdze ktore beda najlepsze ;) |
Cytat: