![]() |
Cytat:
|
tylko pioneer
;) wszystkie liteony to tandectwa
miałem dwa i wymieniłem na lg |
Ale trzeba przyznać, że i tak na tym forum ci, którzy dłużej piszą to się starają... :)
SZACUNEK! :spoko: |
Cytat:
W tej kwestii masz moje pełne poparcie :tak!: |
Cytat:
Za przestępstwa przeciw językowi polskiemu jestem za przywróceniem kary :bicz: VIZZARD: Stukniesz się za to ze mną? :D :piwo: |
Cytat:
Gdybyś na głowie stawał :klnie: To i tak kolesie będą COOL a nie W PORZADKU I będą WYŁANCZAĆ światło, a nie WYŁĄCZAĆ ECT., ECT. ... (a nie ITD,. ITD. ...) "Daremne żale próżny trud ..." I nie zmienisz tego ani ty, ani ja, bo "Daleko zaszło, że do tego doszło ... " :wazuuup: |
Cytat:
Liteon 1312 którego można nakarmić biosikiem od Memorex F-16 (a cena jest podana w zł ;) ) :kasa: Chyba powinno zadziałać? Wybaczcie, że się wymądrzam z tym "zł" :uczen: ale zwalczam PLN jak tylko mogę i gdzie tylko mogę. Jestem uczulony na PLN. Dostaję wysypki. :samozapl: PLN nie istnieje. PLN to wymysł zachodnich banków, które nie miały w swojej czcionce ł dla "zł", a ich przedstawiciele pluli się mówiąc "złoty", więc wymyślili PLN, a teraz my się PLN-ujemy! Sorry. This is end of my :offtopic: :papa: |
Gielda w Wawie - pionek 108 - 395 PLN :)
|
Cytat:
Liteon 1633S 350PLN Nec ND-3500A 390PLN Pioneer DVR-108 430PLN A można i taniej :D |
No tak, ale to jest 150 zl drozej :/
|
Cytat:
|
Ale o to chodzi ze mnie nie kreci zabawa z biosami, wole zeby poprostu dobrze palila bez grzebania :|
|
to tak kup sobie nec i litka ale powiesz ze to nie na twoj zasieg:) wiec po co kupowac 2 jak mozna jeden:)
pawelble troche przesadza co do jakosci nec'a tez na nim zdarzaja sie zonki:) litek tez nie jest idealny wiec posluchaj @czolgisty bo ma racje:) przy nec'u bedziesz sie nudzil nie milosiernie:D |
Witam!
Wczoraj jeszcze porownywalem sobie litka z nec`iem no i sprawa powoli sie jakby przejasniala od strony technicznej. LiteON 1633S dostaje po gaciach jezeli chodzi o predkosci (wolniej nagrywa - o ile pamietam) i jezeli chodzi o czasy dostepu. Nec 3500 dostaje strasznie po tylku jezeli chodzi o obslugiwane formaty nagrywania/oczytu CD/DVD. No i teraz jestem w stanie zrezygnowac z predokosci i szybkosc dostepu na rzecz tych formatow, bo i plytek bezfirmowych raczej palic nie bede, conajmniej nie dla siebie. Pozdro ;) |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:16. |