![]() |
jaka nagrywarka...
jaka kupic nagrywarke aby nadjlepiej ciela wszystkie zabezpiecenia w tym nowe sd i inne wrzucajcie tu swoje propozycje
|
Cytat:
SAMSUNG! ^_^ |
:D zaraz za nim LG:haha:
|
Cytat:
|
Hi-Vision! Medion! T-tec! Musashi Miyamoto!
|
Ozzard, przyznaję Ci rację!
Od następnego wątku na ten temat w tej chwili dzielą Cię, memorando, tylko 3 inne wątki! Chłopie! Ja wiem że podążasz w kierunku fatamorgany udanego związku, ale może jednak skupisz się troszeczkę? Jak ten wątek Ci nie odpowiada (http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=41030), to jeszcze w odległości 20-paru masz kilka innych. Poznasz je po tytułach typu ***8222;poważny problem (no ew. dylemat)***8221;. |
Cytat:
Mówiłem, że to tylko kwestia czasu :taktak: BTW Też nosisz scyzoryk w kieszeni? :mruga: :D |
Nie, brelok piwa Harnaś w kształcie ciupaski!:) (nie mylić z cipaską)
|
kurde zachowujecie sie jak dzieci czytalkem topici na temat safe disca 3.0 3.2 i niewiem do końca jaki palnik brać okazuje się że np liteon nie tnie już wszystkiego i z wyp[owiedzi nieumiem wywnioskować jaki palnik jest najlepszy aby ciął safe disca 3.2 i nowe zabezpieczenia może ktoś polecić sensownie czy dalej chcecie się nabijać???
p.s wezmę plextora i tyle bo teraz widzę że on się nadaje dotych celow co chce mieć go |
Cytat:
Że nie śmiałem zaproponować ... :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:D |