Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Propozycje, sugestie, błędy forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/)
-   -   Przyklejone - może nowy dział? ;) (https://forum.cdrinfo.pl/f10/przyklejone-moze-nowy-dzial-41261/)

+++LeWaP+++ 16.10.2004 00:26

Przyklejone - może nowy dział? ;)

kucze, rzadko tu zaglądam ostatnio ale za każdym rzadkim zaglądnięciem widze te #%$#% przyklejone od których się słabo już robi... bez urazy ale z nich będzie można zrobić cały nowy dział przyklejone ;) to musi tak być? przyklejone ;) :haha:

mr_spock 16.10.2004 00:51

nie ten dzial !!! :P

http://forum.cdrinfo.pl/forumdisplay.php?f=10

Ormianin 16.10.2004 01:18

A mnie troche bawia te wszystkie przyklejone tematy... wygladaja jak wiecznie pasace sie krowy :)

mr_spock 16.10.2004 01:26

z wiekszosci tych tematow mozna by napisac artykul i zamiescic na glowne...

ale wymaga to czyjejs inicjatywy, czasu etc. a co wazniejsze praca za "dziekuje" - i to nie zawsze ;)

rosol 16.10.2004 12:03

No mnie tez troche denerwuja te przyklejone tematy, moznaby rzeczywiscie cos z tym zrobic ...

yahol 16.10.2004 13:26

No, coz. Ja tez jestem ZA.
Ta ilosc przyklejonych nie idzie w parze ani z jakoscia , ani z czytelnoscia - to najwazniejsze - topici przyklejone sa nieczytelne.

pawelblu 16.10.2004 16:14

Sztandarowym przykladem jest topik 812@832 przyklejony w dziale 'Ogolnie o DVD' w ktorym rozmawia sie w 80% na tematy OT.

EDIT: Ale moim zdaniem tworzenie takiego dzialu jest bez sensu :) Poprostu odklejac/porzadkowac i kasowac. Porzadek da sie utrzymac tylko trzeba chciec.

kraluk 16.10.2004 17:09

Ja również jestem ZA utworzeniem takiego działu.

andrzejj9 16.10.2004 17:54

Ja też byłbym za takim działem. Może nie jest to idealne rozwiązanie, ale rzeczywiście te obecnie przyklejone topici to lekka przesada. Zawsze jak wchodzę na forum czekam aż się to wszystko wczyta i będę mógł znaleźć miejsce, gdzie zaczynają się "normalne" tematy.

Weron 16.10.2004 18:42

Tylko kto tam bedzie zagladal?
Zapewne znikoma ilosc osob.
Pomysl wedlug mnie chybiony, aczkolwiek warty jednak rozwazenia odnosnie zrobienia porzadku z tymi postami.
Lepiej odkleic co po niektore, polaczyc kilka w jednosc, zabronic pisac w nim uzytkownikom.
Jesli ktos uwazalby jednak, ze ma mozliwosc dodania informacji, ktora powinna sie znalezc w takim poscie to zglaszalby to moderatorowi i on umieszczal by taka informacje zapobiegnie to zasmiecaniu niepotrzebnymi bzdurami.

Kilobajt 16.10.2004 18:48

Itak wiekszasc nowych osob zazwyczaj nie zwraca uwagi na te przyklejone temty tylko zaklada topic. Moze w kazdym dziale dac poddzial w ktorym byly by wyszczegulnione te "najażniejsze" topici.

mr_spock 16.10.2004 22:39

uwazam, ze ten z dowcipami powinien poplynac jako pierwszy...
Dawniej, jak ktos mial naprawde cos niezlego, to robil nowy temat i kazdy wszedl, zobaczyl, posmial sie

a teraz jest tam tego tyle, ze ciezko znalezc cos naprawde dobrego, a przewalic wszystko nie sposob

Kilobajt 16.10.2004 22:43

Tak, ten z dowcipami powinien poplynac jako pierwszy...Zaniedługo świeta ( moze jakies swiateczne pozadki )??

bakupl 17.10.2004 11:21

Cytat:

Sztandarowym przykladem jest topik 812@832 przyklejony w dziale 'Ogolnie o DVD' w ktorym rozmawia sie w 80% na tematy OT.

Ale to jest źle zorganizowane... bo 812@832 jest przykleony a 1213@1613 nie :P

andrzejj9 17.10.2004 11:45

Cytat:

Napisany przez mr_spock
uwazam, ze ten z dowcipami powinien poplynac jako pierwszy...
Dawniej, jak ktos mial naprawde cos niezlego, to robil nowy temat i kazdy wszedl, zobaczyl, posmial sie

a teraz jest tam tego tyle, ze ciezko znalezc cos naprawde dobrego, a przewalic wszystko nie sposob

Dokładnie. A dawniej mieliśmy jeszcze osobny dział na tego typu sprawy. Został zlikwidowany i rzeczywiście od czasu do czasu ktoś, mając coś ciekawego do pokazania, zakładał nowy topic. Kto chciał, sobie przejrzał, pojawiało się kilka komentarzy i temat szedł w zapomnienie. A teraz z tego przyklejonego zrobiła się papka. Owszem, zdarzają się tam perełki, ale znikają one w tłumie powtarzanych po raz setny średnich dowcipów i takiż linków. Segregacji zrobić nie można, bo każdy ma inny gust, a poza tym, kto by się już tego na takim etapie podjął. Ale może rzeczywiście lepiej będzie ten post odkleić i wrócić do starego sposobu - coś dobrego - osobny topic. Wtedy też osoba zakładająca ma więcej krytycyzmu i czegoś kiepskiego raczej sama nie umieści.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:55.