Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   t630 z skąd soft i inne dodatki?:) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/t630-skad-soft-inne-dodatki-41280/)

memorando 16.10.2004 16:18

t630 z skąd soft i inne dodatki?:)

możecie tu umieszczać linki z softem do t630 sony ericsona?:)

Smartek 16.10.2004 16:49

nie mogles o to poprosic w moim temacie o T630? :P

no, ale dolaczam sie do prosby :) :) :)

www.myt610.net
www.dzwonki.obywatel.pl

narazie tylko te dwa adresy znam w miare fajne :) - wzialem z tego duzo dzwonkow i fajnych motywow.. jeszcze stronke z jakimis SUPEROWYMI grami.. bo te sa takie jakies cienkie :(
pozdro ;)

memorando 16.10.2004 16:52

Cytat:

Napisany przez Smartek

www.myt610.net
www.dzwonki.obywatel.pl

narazie tylko te dwa adresy znam w miare fajne :) - wzialem z tego duzo dzwonkow i fajnych motywow.. jeszcze stronke z jakimis SUPEROWYMI grami.. bo te sa takie jakies cienkie :(
pozdro ;)

reputka dla ciebie :piwo:

memorando 16.10.2004 16:55

Cytat:

Napisany przez Smartek

www.myt610.net
www.dzwonki.obywatel.pl

pozdro ;)

wyslesz na emaila mi gierki i inne w rarze i jak to zaaplikować??

AleX69 16.10.2004 16:58

Cytat:

Napisany przez memorando
wyslesz na emaila mi gierki i inne w rarze i jak to zaaplikować??

memo ... przez BT :D

kraluk 16.10.2004 17:03

Hehe, nie chce się powtrzać ale to zrobie:D
PEŁNO fajnych gierek i motywów z free jest na emulu. Wpisujesz w wyszukiwarce t610 czy t630 i "wykakuje" pełno różnych fajnych rzeczy:)

/edit
Zobacz jeszcze tutaj

memorando 16.10.2004 17:10

a irdą????????

Smartek 16.10.2004 17:12

Cytat:

Napisany przez memorando
a irdą????????

no ja irda wgrywam :)
Alex tak sobie powiedzial :p bo BT najlepszy, ale najdrozszy zarazem.. ja sie wahalem - zdecydowalem sie na irde.

kraluk - mam duzo paczek z emule - fajne, ale troche dupne gierki sa :(, a mi w tej chwili tylko o gierki chodzi :P
waper tez BYŁ! spoko, ale teraz odkad sie im wapster na droge prawna wrabal - nie maja nic, procz WAP UPLOADER'a - mnie to nie interesuje, bo mam przeciez irde :)
pozdro ;)

memorando 16.10.2004 17:14

Cytat:

Napisany przez Smartek
no ja irda wgrywam :)
Alex tak sobie powiedzial :p bo BT najlepszy, ale najdrozszy zarazem.. ja sie wahalem - zdecydowalem sie na irde.

kraluk - mam duzo paczek z emule - fajne, ale troche dupne gierki sa :(, a mi w tej chwili tylko o gierki chodzi :P
waper tez BYŁ! spoko, ale teraz odkad sie im wapster na droge prawna wrabal - nie maja nic, procz WAP UPLOADER'a - mnie to nie interesuje, bo mam przeciez irde :)
pozdro ;)

ale jakim softem wgrywasz daj opis :(

Smartek 16.10.2004 17:21

zadnym softem memo, przez windows'a.. zreszta wszystko jest w moim topicu opisane :)
pozdro ;)

memorando 16.10.2004 17:29

Cytat:

Napisany przez Smartek
zadnym softem memo, przez windows'a.. zreszta wszystko jest w moim topicu opisane :)
pozdro ;)

ale ja mam irde na usb a stery gdzieś posialem kurde jak to rozwiązać:(

Smartek 16.10.2004 17:59

Cytat:

Napisany przez memorando
ale ja mam irde na usb a stery gdzieś posialem kurde jak to rozwiązać:(

tez mam na USB :)... a jaka masz irde?
pozdro ;)

Kasprzak 16.10.2004 18:16

http://ekonomik.ath.cx/~nokia/mailpat/T610/

najlepsze to dzienniczek ucznia - normalnie bomba, nie tylko dla uczniow LO, ale tez GM i dla studentow tez...najlepsze jest "Teraz: Przerwa, jeszcze 10min, następnie Matematyka w 120"
i jeszce dobre ejst Prince of Persia : Sans of Time

http://ekonomik.ath.cx/~nokia/mailpat/T610/

AleX69 16.10.2004 18:57

Cytat:

Napisany przez Smartek
Alex tak sobie powiedzial :p bo BT najlepszy, ale najdrozszy zarazem.. ja sie wahalem - zdecydowalem sie na irde

mam t610 od roku ... wczesniej mialem t39m ... korzystajac z BT uwazam, ze jest wygodniejsze niz "magicznego oka" :mruga:
mam dongla MSI (MS-6967) na usb ... null problemo
nawet przegladajac teraz allegro.pl cena podobnego adaptera wacha sie w granicach 70-150,- ... wydaje mi sie ze nie jest to wygorowana cena za tego rodzaju przyjemnosc :spoko:

Smartek 16.10.2004 19:08

Cytat:

Napisany przez AleX69
mam t610 od roku ... wczesniej mialem t39m ... korzystajac z BT uwazam, ze jest wygodniejsze niz "magicznego oka" :mruga:
mam dongla MSI (MS-6967) na usb ... null problemo
nawet przegladajac teraz allegro.pl cena podobnego adaptera wacha sie w granicach 70-150,- ... wydaje mi sie ze nie jest to wygorowana cena za tego rodzaju przyjemnosc :spoko:

wole zaplacic 30zl niz 100zl i miec TROCHE! gorsze warunki :P
pozdro ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:00.