![]() |
Koniec tego nadawania i psioczenia, zamykam
|
Cytat:
|
Cytat:
p.s odpowiedzialem wiec lagodnie :D |
Yankee już was ostrzegł ...czy ja też mam?.
naprawdę ... dajcie sobie siana, czy każdy Topic musi się kończyć kłótnią?!. Poziom Forum schodzi na psy. Nie możecie poprostu pisać na temat ? |
Cytat:
wiec moze przespij sie jutro bedziesz mniej drazliwy:D p.s moze jestes wkuzony przez to ze slub odlozony :D |
Cytat:
|
widzę że dzisiaj wam w głowie atak DDoS wobec mnie oki dzisiaj listę ignorowanych aktualizuję i koniec tematu lista ignorowanych będzie moją słodką tajemnicą
|
Cytat:
p.s bez obrazy sam mnie sprowokowales :D |
Cytat:
Mój 3500+ jest lepszy od... Jest najlepszy. memorando Do Twojej kobiety jak najbardziej nic nie mam i życze wam szczęścia. Broń jej. |
Cytat:
Dzisiaj jest poprostu najazd na ciebie :ysz: Ale oczywiście broń swojego, czyli kobiety :taktak: |
Cytat:
Bo wiesz: w grudniu po południu... 8 ) |
Cytat:
|
Po pierwsze od mojej kobiety wara bo zabijam każdego kto ją obrazi albo urazi po drugie ślub termin przełożony na grudzień po trzecie iza się nie rozmyśli ani ja jest cudowną kobietą a jak kogoś razi że podpis znikł to niech idzie szare komorki naoliwi że mogłem termin przelożyć ślubu na grudzień
|
Cytat:
|
Do gwiazdki jeszcze dużo czasu więc uzbieram nawet może na P4 :taktak:
Lepiej dołożyć to 150~200zł i mieć spokój :D P.S. Turboni, esem i epol nie róbmy OT :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:21. |