Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Celeron D 320 czy Sempron 2200+? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/celeron-d-320-czy-sempron-2200-a-41619/)

ThanatoS 24.10.2004 22:55

Koniec tego nadawania i psioczenia, zamykam

esem 24.10.2004 22:28

Cytat:

Napisany przez Maciej
Poziom Forum schodzi na psy.
Nie możecie poprostu pisać na temat ?

Święte słowa! 8 )

legion 24.10.2004 22:22

Cytat:

Napisany przez Maciej
Yankee już was ostrzegł ...czy ja też mam?.
naprawdę ... dajcie sobie siana, czy każdy Topic musi się kończyć kłótnią?!. Poziom Forum schodzi na psy.

przepraszam ale odp. na to co memo napisal jezeli przeczytales wycjagnij sam wnioski :taktak:
p.s odpowiedzialem wiec lagodnie :D

Maciej 24.10.2004 22:07

Yankee już was ostrzegł ...czy ja też mam?.
naprawdę ... dajcie sobie siana, czy każdy Topic musi się kończyć kłótnią?!. Poziom Forum schodzi na psy.

legion 24.10.2004 22:05

Cytat:

Napisany przez memorando
widzę że dzisiaj wam w głowie atak DDoS wobec mnie oki dzisiaj listę ignorowanych aktualizuję i koniec tematu lista ignorowanych będzie moją słodką tajemnicą

czlowieku wyluzuj nikt na ciebie nie wiezdza ale zrobiles sie sam jakis uszczypliwy
wiec moze przespij sie jutro bedziesz mniej drazliwy:D

p.s moze jestes wkuzony przez to ze slub odlozony :D

memorando 24.10.2004 22:01

Cytat:

Napisany przez esem
Bez urazy; ale grudzień tego roku?
Bo wiesz: w grudniu po południu... 8 )

Tego roku ponieważ Iza prosila o Grudzień i pierwotnie był Grudzień ale cóż ignoruję najazdy na mnie i wszystkie inwektywy

memorando 24.10.2004 22:00

widzę że dzisiaj wam w głowie atak DDoS wobec mnie oki dzisiaj listę ignorowanych aktualizuję i koniec tematu lista ignorowanych będzie moją słodką tajemnicą

legion 24.10.2004 21:57

Cytat:

Napisany przez memorando
wsadź se intela w zadek moj 3500+ ma większe osiągi niż 3.6 giga intel pentium 4 czyste gigaherce mnieja wydajność

powiem ci tak jestes widze bardzo sposzczegawczy mam propozycje uruchom sobie 3dmaxa zrob grafe i zobaczymy jak twoj amd sie rozkraczy ale mysle ze jestes tak pewny siebie ze twoje amd mozesz sobie bez problemu zamocowac do glowy i bedziesz mial moze wieksze rozszezenie swoich gigahercow w szarych komorkach
p.s bez obrazy sam mnie sprowokowales :D

epol 24.10.2004 21:47

Cytat:

Napisany przez memorando
wsadź se intela w zadek moj 3500+ ma większe osiągi niż 3.6 giga intel pentium 4 czyste gigaherce mnieja wydajność

memorando z całym szacunkiem, ale boje się już otworzyć konserwy, bo znajde tam karteczke z informacją:

Mój 3500+ jest lepszy od... Jest najlepszy.
memorando

Do Twojej kobiety jak najbardziej nic nie mam i życze wam szczęścia. Broń jej.

B@rtek 24.10.2004 21:37

Cytat:

Napisany przez memorando
Po pierwsze od mojej kobiety wara bo zabijam każdego kto ją obrazi albo urazi po drugie ślub termin przełożony na grudzień po trzecie iza się nie rozmyśli ani ja jest cudowną kobietą a jak kogoś razi że podpis znikł to niech idzie szare komorki naoliwi że mogłem termin przelożyć ślubu na grudzień

Memo nie zwracaj uwagi na tego typu teksty :nie:

Dzisiaj jest poprostu najazd na ciebie :ysz:

Ale oczywiście broń swojego, czyli kobiety :taktak:

esem 24.10.2004 21:37

Cytat:

Napisany przez memorando
Po pierwsze od mojej kobiety wara bo zabijam każdego kto ją obrazi albo urazi po drugie ślub termin przełożony na grudzień po trzecie iza się nie rozmyśli ani ja jest cudowną kobietą a jak kogoś razi że podpis znikł to niech idzie szare komorki naoliwi że mogłem termin przelożyć ślubu na grudzień

Bez urazy; ale grudzień tego roku?
Bo wiesz: w grudniu po południu... 8 )

memorando 24.10.2004 21:37

Cytat:

Napisany przez legion
@Bartek15 ja jestem intelowcem i zawsze bede mowil ze lepiej wziasc celka niz amd jezeli nie masz kasy ale jak uzbierasz to tylko intel nie mam nic do amd ale jakos wydaje mi sie ze przy windzie jest bardziej stabilny niz amd ale to tylko moja opinja :D a jak jestes grafikiem to tylko intel przy 3dmax itp ale jak mowie moja opinia :D

memorando 24.10.2004 21:35

esem 24.10.2004 21:31

Cytat:

Napisany przez Bartek15
Turboni, esem i epol nie róbmy OT :)

Why? Jest okazja! 8 )

B@rtek 24.10.2004 21:26

Do gwiazdki jeszcze dużo czasu więc uzbieram nawet może na P4 :taktak:

Lepiej dołożyć to 150~200zł i mieć spokój :D

P.S.
Turboni, esem i epol nie róbmy OT :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:21.