![]() |
IQ Test 2004
http://iq.onet.pl/
Start - dzis 1715 ZULU, TVN... Bierzecie udział?? Dla zasady wezmę udział abu zobaczyć co za pytania wymyslili ;p |
a gdzie jest ta aplikacja na stronie do pobrania
----EDIT---- Juz dobrze, musialem uruchomic IE zeby mi sie flash uruchomil bo pod FF nie kcial (( |
moje IQ to 84 czyli jestem w miare wyksztalcona roslinka z czernobyla :haha:
|
Tez jej szukałem. Jest to normlana strona w flashu z tego co mi sie zdaje. Na srodku jest link pisze chyba, ze test sie juz zaczal. jak klikniesz otworzy ci sie okno. wystrczy poczekac a sie wszystko zaladuje.
EDIT: Ja uzyskalem IQ tylko 100. Sam sie zdziwliem. Czyżbym zglubial przez ten rok? Rako temu mialem okolo 120-130, nie pamietam dokladnie. Uwazam jednka ze co niektore pytania byly do bani. |
Wynik: 103 ...
Ale niektóre pytania do bani, np. twarze znanych osób :ysz: To wogóle nie przypominało testu na IQ Teraz oglądam jak tam im idzie na TVN'ie ;p |
Cytat:
|
ehh a ja tylko 78 uuuu. Moze za rok pojdzie lepiej ;)
P.S A co do flasha to teraz juz mi sie uruchamia dobrze pod FF, nie mam pojecia dlaczego na poczatku mi sie nie kcialo odpalic. |
Ilość załączników: 1
A mi na IE6 nie chciało odpalić, a na Mozilli poszło bez problemu...
A wynik... |
|
a ja nie robilem tego testu :D
|
bu
ha ha ten TVNowski IQ Test ma tyle wspólnego z real IQ Testem co ja z Papieżem :) |
Cytat:
A ostatnie pytanie z "zdedormowanymi twarzami znanych osób" mni rozwaliło ... co to ma wspólnego z IQ ??? :ysz: |
dlatego go nie robilem i tylko w przerwie na reklamy wlanczalem zeby zobaczyc jakie teraz sa pytania
|
Nie wspomne o ostatnich pytaniach w programie w TV z zapamietywaniem, gdzie w skutek klopotow technicznych, zadawanie pytan przesunelo sie o ok. 10 minut - w miedzyczasie byly reklamy i wywiady z ludzmi :) (a wczesniej pokazane pary trzeba bylo pamietac :) )
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:47. |