![]() |
Lp. Producent Model Pojemność Uwagi
1 Western Digital WD2000JD-xxHBBx 200GB data produkcji zblizona do 22AUG2004 2 IBM IC35L080AVVA07-0 80 or 82GB |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
czy "zglosil sie inny kient", "po uslyszeniu kwoty kient sie przestraszyl" czy tez "dysk sie sam naprawil" - az tak wscibski nie jestem beda potrzebowali twojego dysku to napewno sie odezwa ... simple poworze raz jeszcze ta firma wymienila mi trzy dyski na nowe 2.5" i 3.5" nawet jeden ktory mialem byl w maciezy - to wymienili mi dwa ... chodz potrzebowali tylko jeden :D co oni z nimi potem robia tez mnie zabardzo nie interesuje ... :fiu: moze komus z was tez wymienia |
No coz, czy problemem jest dla nich krotkie zdanie "Dziekujemy, z poszukiwanym dyskiem zglosil sie juz inny klient."?
|
Cytat:
|
@MaciejT.. Ja ju***380; jeden dysk im wys***322;a***322;em i by***322;em zadowolony, bo dosta***322;em drugi, nowy, zupe***322;nie jak si***281; umawiali***347;my...
Teraz dopiero nie odpisali :P |
Alex69 promuje tu ta firme jak tylko moze, a oni naprawde maja klientow w d... . Sam kiedys napisalem do nich (jeszcze jak osoba kontaktowa byl ktos inny), i zadnej odpowiedzi.
|
A ostatnio do Pana Wojciecha Maraszkiewicza pisa***322;em, bo poszukiwali dysku, kt***243;ry mia***322;em i nie dosta***322;em odpowiedzi :>
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie wiem,nie znam si***281;.Chyba zmieni***281; antivirus na p***322;atny.
|
Cytat:
U mnie temat brzmi "Poszukiwany dysk".. W tym też nic podejrzanego przecież nie ma :P Ale przynajmniej teraz nie widzę adresów email osób, do których maila ten był wysłany :D |
Ilość załączników: 1
:( a mi Avast blokuje pocztę od Ontrack.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:46. |