Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Głupie kawały GSM... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/glupie-kawaly-gsm-41697/)

SIWYYY 25.10.2004 21:29

Głupie kawały GSM...

Macie tu numer tel. 887296140...
Jakaś dziewczynka robi sobie jaja i posyła sygnały z tego numeru do mojej żony.
Może i wy chcielibyście jej też popuszczać tak ze dwa dni pod ten numer ew. podesłać go znajomym, rodzinie, w parafi i gdzie tam jeszcze chcecie...

O 3 w nocy to chyba będzie najlepiej...

Dzięki i pozdrawiam...

Piterniel 25.10.2004 21:42

Przepraszamy abonent jest czasowo niedostepny :P

:klnie: nie lubie takich rzeczy (sygnałków)

Pawel_k 25.10.2004 21:44

nielepiej zalozyc filtra na ten numer [moj set310 to potrafi]
wtedy za kazdym "dowcipem" bedzie dziewczynie grosik z konta lecial :haha:

MacGyver 25.10.2004 21:49

Cytat:

Napisany przez Pawel_k
nielepiej zalozyc filtra na ten numer [moj set310 to potrafi]
wtedy za kazdym "dowcipem" bedzie dziewczynie grosik z konta lecial :haha:

A jak niepotrafi to puść jej sygnał, włącz pocztę, wyłącz telefon na 30 min ... powinno się trochę tego nałapać (minus: mogą się złapać inne osoby).
Albo wejdz na jakiegoś chata (np. SEX na WP), podaj login super_laska_18_blondi ... będą się do Cie pchać jak ćmy do swiatła ... jak będą pytać o numer tel to podaj tamten numerek :D

Turboni 25.10.2004 21:53

o i mac ma racje to najlepsze wyjscie :D

siwy_mw 25.10.2004 22:22

Ja podalem kiedys na gejowskim czacie telefon do goscia ktory mnie wyrolowal :D
pomoglo bo facet oddal kase i zmienil numer ;)

nimal 26.10.2004 08:47

pomysl Mac'a jest the best :piwo: zreszta tak jak siwy potwierdza ^_^

MacGyver 26.10.2004 08:53

Cytat:

Napisany przez nimal
pomysl Mac'a jest the best :piwo: zreszta tak jak siwy potwierdza ^_^

...no i SIWYYY teraz go zastosuj ;p
To się dziewczyna zdziwi jak o 3 nad ranem ktos będzie puszczał sygnały

Air 26.10.2004 08:54

Na gejowo.pl kiedyś podawało się numer telefonu, a poźniej otrzymywało się nowości i aktualności bez zbędnej weryfikacji. Tak samo na stronce jezus.pl można było zamówić za friko dzienną dawkę słowa bożego :)

luminat 26.10.2004 11:04

Widać, że dziewczyna niepotrafi nawet puszczać sygnałów. Do takich rzeczy używa się nr zastrzeżonego...

Pagerus 27.10.2004 08:16

Fajne sposoby macie na takich ludzi :) Ale mam nadzieję, że nie będę musiał tego nigdy próbować...

houston 27.10.2004 09:23

Nr zastrzezony fakt "smiertelnicy nie widza" ale gdybys mial przystawke dla sluzb specjalnych to i taki nr bylby "odkodowany" a widze ze ten nr to // Heyah dziadoska siec ... // wiec raczej zapomnij ze sie dodzwonisz. Ja tez kiedys zostalem obudzony o 2:00 w nocy bo jakis "burak" wysylal chyba az 5x sygnaly az do 3:00 ale ze zemsta bywa slodka obudzilem gada o 6:00 jako "user inkognito"

MacGyver 27.10.2004 09:35

@houston, o ile mi widomo to przystawaka niepomoże - sygnal (ID) nie jest wogóle wysylany (lub maskowany) - ale do konca nie jestem pewnien.

Monter 27.10.2004 15:01

Nie jest wysyłany wcale. Identyfikacja tylko u operatora jest możliwa.

A co do samego wątka, to zaskakuje mnie sam temat jak i reakcje użyszkodników... Z takim problemem (jeżeli to prawda wogóle) każdy wie jak sobie poradzić, bez pisania na forum czy gdzie tam z prośbą o zgnębienie, podając numer. Można to też przez operatora załatwić, wszystko jest logowane u niego. Dziwi mnie takie działanie - co jeśli ktoś poda nr osoby całkiem niewinnej, tak "dla jaj"... ?

mr_spock 27.10.2004 17:17

ja na takie osoby mam inny patent... po jakims czasie dzwonie tam z innego numeru i wprost mowie co sadze o takich dowcipach :)

Kiedys do mojej dziewczyny na domowy przez pol nocy ktos puszczal sygnaly, ale ten ktos byl na tyle tempy i nie wiedzial ze jest cos takiego w TP jak identyfikacja dzwoniacego... okazalo sie ze to jakas obrazona kumpela... odpuscilismy raz sygnal i sie skonczylo, teraz nawet na ulicy nie patrzy w nasza strone :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:34.