![]() |
:zawstydz: :zawstydz: szczerze przyznam że z pośpiechu nie doczytałem że masz kartę z dvi i...dlatego niezrozumiałym to przesłanie stać się mogło :mruga:
A na pytanie dlaczego? no cóż jakiś rok temu też stałem przed wyborem co wybrać i po długich przymiarkach wybrałem ....Samsunga i nigdy nie żałowałem tej decyzji - i dlatego w myśl zasady "każdy swoje chwali" , tak , a nie inaczej napisałem. |
nie Ty jeden ;) Ale moze Ti4200 to juz nie ta generacja ii... nie wiem :blee: ^_^
|
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
|
IMO nie wybrałbym żadnego , ale jesli już miałbym wybierać to tańszego, chyba że masz zamiar szybko zmienić kartę graf- to wówczas co innego , kupuj droższego.
|
dobra, tio ja czekam na kupca na moj monit stary i kupuje DVI ;)
|
Nie ma sie co zastanawiac - z DVI masz o wiele ladniejszy obraz, wiem, bo sam pracuje z 17calowym monitorkiem LCD CTX'a - podlaczalem go duzo razy dla proby na D-SUB i DVI - roznica ogromna..., ponadto - ostatnio znajomi kupili sobie 15calowke MAG'a bez DVI - poszedlem im podlaczac kompa, instalowac windowsa itd. i o czywiscie roznica wyswietlanego obrazu byla ogromna... dlatego teraz wszytkim polecam dolozyc ok. 100zl [w Twoim przypadku troche wiecej ;-)] i kupic monitorek Z DVI! :)
pozdro ;) |
Cytat:
Wprowadzajac nowa norme poszli na uklad z producentami, poniewaz przy dzisiejszych czasach robi sie monitory jak najmniejszym kosztem, wiec nie mogly spelniac normy TCO 99, wiec wprowadzili 2003 i juz te moga spelniac. |
Cytat:
|
Zdziwicie sie ale norma TCO 2003 jest mniej rygorystyczna niz TCO 99.
|
dlaczego LG? miedzy innymi bo servis mam w Elblagu w razie co ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
swoje LCD kupiłem na początku lipca, gdybym kupił dziś w kieszeni zostałoby mi ok. 500 zł (szok normalnie...) |
Cytat:
|
Cytat:
zastanów się nad funkcją obrotowego ekranu (Pivot), masz wówczas możliwość obrotu ekranu o 90 stopni, obydwa monitory spełniają wymogi normy TCO 99, może poszukaj modelu, który ma certyfikat nowszej i bardziej wymagającej normy TCO 03 (tu możesz więcej poczytać na ten temat: http://www.chip.pl/arts/n/article_111787.html), można wiedzieć czemu wybrałeś akurat firmę LG? (moim zdaniem w produkcji monitorów to raczej nie jest najwyższa półka) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:09. |