Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   TELEDYSKI (skąd)?? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/teledyski-skad-42743/)

andrzejj9 15.11.2004 09:43

Cytat:

Napisany przez Ufil123
hm tego to nie wiem ???

mam ten programik ,w kórym jest spis teledysków , oraz jest tam możliwość stworzenia listy teledysków ,którą następnie wysyłamy do założyciela tego serwisu.Wydaje mi się że działa to na zasadzie zamówienia wybranych teledysków które zostaną nagrane na cd/dvd a następnie wysłane do uzytkownika (oczywiście za odpowiednią kwotę || )

no to ta "odpowiednia" kwota już mi się mniej podoba... Czyli szukamy dalej...

Ufil123 14.11.2004 23:55

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Czyli żeby cokolwiek ściągnąć trzeba najpierw pobrać ten programik? Bo próbuję bez niego, ale tylko pojawia się komunikat, że została przekroczona liczba dozwolonych pobrań.

hm tego to nie wiem ???

mam ten programik ,w kórym jest spis teledysków , oraz jest tam możliwość stworzenia listy teledysków ,którą następnie wysyłamy do założyciela tego serwisu.Wydaje mi się że działa to na zasadzie zamówienia wybranych teledysków które zostaną nagrane na cd/dvd a następnie wysłane do uzytkownika (oczywiście za odpowiednią kwotę || )

andrzejj9 14.11.2004 16:37

Cytat:

Napisany przez Ufil123
wielkie dzięki :)
znalazłem tam link do www.videoclips.pl : tam jest programik do pobrania z listą teledysków (wszystko jest pięknie opisane),a co najlepsze jest do wyboru divx lun mpg2 (wiec teledyski musza być w niezlej jakości :\ )
no i jest możliwosć zamówienia teledysków na płytce DVD

Czyli żeby cokolwiek ściągnąć trzeba najpierw pobrać ten programik? Bo próbuję bez niego, ale tylko pojawia się komunikat, że została przekroczona liczba dozwolonych pobrań.

REi 14.11.2004 16:22

to moze ma ktos linki do stronki z teledyskami Iced Earth? :D

Ufil123 14.11.2004 16:18

Cytat:

Napisany przez Japer
www.linkoovi.com - linki do grup ripujacych videosy oczywiscie z downloadem - bardziej ciezsze brzmienie ale mozna znalezc i popy :-P

wielkie dzięki :)
znalazłem tam link do www.videoclips.pl : tam jest programik do pobrania z listą teledysków (wszystko jest pięknie opisane),a co najlepsze jest do wyboru divx lun mpg2 (wiec teledyski musza być w niezlej jakości :\ )
no i jest możliwosć zamówienia teledysków na płytce DVD

Japer 14.11.2004 14:54

www.linkoovi.com - linki do grup ripujacych videosy oczywiscie z downloadem - bardziej ciezsze brzmienie ale mozna znalezc i popy :-P

Ufil123 14.11.2004 13:44

1)np. Beyonce feat. Jay-Z - Crazy in love.avi /26,2MB/448x336
p.s. - ściągnołem już 40 teledysków i wszystkie w takiej rozdizelczości

2)tu masz racje nie ma ich oszałamiająco dużo ale jest oki :)
3)opłata jest chyba jednorazowa (sms'em) .Wsumie mam Kod od mojego kumpla który jest tam zalogowany od dawna - ale niestety nie mam dostepu do najnowszych uaktualnień wiec chyba musze jeszcze raz wysłć sms'a :(
4)no tego to nie wiem

powiem tyle że naściągałem się już troche teledysków z Torrent.org.pl,suprnova.org itd
oraz mułkiem ale przeważnie jakość teledysków pod względem video i audio była bardzo słaba , a tutaj jestem naprawde zadowolony>jescze raz polecam

pozdro

DreamCrusher 14.11.2004 13:35

ad.3 oplata jest czterotygodniowa [przynajmniej tak bylo w poprzedniej wersji serwisu, teraz nie moge znalezc tej informacji]
ad.4 wydaje mi sie ze tylko sms bo innej informacji na ten temat nie ma na stronie

andrzejj9 14.11.2004 11:42

Cytat:

Napisany przez Ufil123
stronka świetna i warta pieniędzy ;) teledyski w b.dobrej jakości (zarówno audio jak i video), szybko sie ściągaja ok 80kB/s - Gorąco polecam :)

pozdrawiam

No właśnie... Przed chwilą byłem na stronce i mam kilka wątpliwości:

1) Po pierwsze - czy te teledyski rzeczywiście są dobrej jakości? Średnio każdy zajmuje 25 - 28MB. To bardzo mało. Wczoraj ściągnąłem Scootera 80MB i wtedy dopiero jakość była dość przyzwoita. 25MB z torrenta bym nawet nie ściągał, bo założyłbym, że będzie to w oknie wielkości jednego piksela... Jak jest tutaj?

2) Po drugie, ale to tylko uwaga - trochę mało tych videoclipów... Fakt, jest kilka, które chętnie bym ściągnął, ale ogólnie, to jest to bardzo mała ilość.. Trochę szkoda, bo jeśli rzeczywiście są dobrej jakości, to strona mogłaby być naprawdę popularna.

3) Jeśli chodzi o opłaty - to jest to opłata jednorazowa? Na zawsze?

4) To się muszę już ich zapytać, ale zastanawiam się, czy można zapłacić przelewem?

Ale generalnie pomysł mi się podoba. Dużo bardziej wolę sobie kulturalnie wejść na jakąś stronkę, ściągnąć wybrany klip z prędkością 66KB/s (Neo 512), niż przez pół dnia szukać czegoś na Emule, a potem czekać trzy dni, aż się łaskawie ściągnie. Pomysł jest doskonały, trzeba go tylko jeszcze trochę rozwinąć.

smolik 14.11.2004 02:44

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Niestety nie tak łatwo. Znajdzie się może coś najnowszego i jakoś ściągnie, ale jeśli chodzi o rzeczy trochę starsze, to nie ma szansy...

Oczywiscie zależy czego sie szuka, ale spróbowac nie zaszkodzi i za darmo :kasa:

mr_spock 14.11.2004 02:42

MTV wlacz ;)

Ufil123 14.11.2004 02:02

Cytat:

Napisany przez zuk4u

stronka świetna i warta pieniędzy ;) teledyski w b.dobrej jakości (zarówno audio jak i video), szybko sie ściągaja ok 80kB/s - Gorąco polecam :)

pozdrawiam

andrzejj9 13.11.2004 17:31

Cytat:

Napisany przez smolik
A nie lepiej mułkiem lub torrentem zassać??

Niestety nie tak łatwo. Znajdzie się może coś najnowszego i jakoś ściągnie, ale jeśli chodzi o rzeczy trochę starsze, to nie ma szansy...

DreamCrusher 13.11.2004 17:22

platne:
http://underpl.org/mega_teledyski/

REi 13.11.2004 17:20

:blee:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:59.