![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Forumator
Data rejestracji: 04.04.2004
![]() |
TELEDYSKI (skąd)??
witam
możecie polecic jakiś ciekawe stronki z teledyskami ![]() chodzi mi głównie o R'n'B, HipHop(polski), Dance, Techno, Pop mogą być to płatne serwisy , ale darmowe tez mile widziane ![]() poozdro
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
|
|
|
#4 |
|
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
|
|
|
#5 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#6 | |
|
Forumator
![]() |
Cytat:
teledyski w b.dobrej jakości (zarówno audio jak i video), szybko sie ściągaja ok 80kB/s - Gorąco polecam ![]() pozdrawiam
|
|
|
|
#7 |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
MTV wlacz
|
|
|
#8 | |
|
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
1) Po pierwsze - czy te teledyski rzeczywiście są dobrej jakości? Średnio każdy zajmuje 25 - 28MB. To bardzo mało. Wczoraj ściągnąłem Scootera 80MB i wtedy dopiero jakość była dość przyzwoita. 25MB z torrenta bym nawet nie ściągał, bo założyłbym, że będzie to w oknie wielkości jednego piksela... Jak jest tutaj? 2) Po drugie, ale to tylko uwaga - trochę mało tych videoclipów... Fakt, jest kilka, które chętnie bym ściągnął, ale ogólnie, to jest to bardzo mała ilość.. Trochę szkoda, bo jeśli rzeczywiście są dobrej jakości, to strona mogłaby być naprawdę popularna. 3) Jeśli chodzi o opłaty - to jest to opłata jednorazowa? Na zawsze? 4) To się muszę już ich zapytać, ale zastanawiam się, czy można zapłacić przelewem? Ale generalnie pomysł mi się podoba. Dużo bardziej wolę sobie kulturalnie wejść na jakąś stronkę, ściągnąć wybrany klip z prędkością 66KB/s (Neo 512), niż przez pół dnia szukać czegoś na Emule, a potem czekać trzy dni, aż się łaskawie ściągnie. Pomysł jest doskonały, trzeba go tylko jeszcze trochę rozwinąć.
|
|
|
|
#10 |
|
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
ad.3 oplata jest czterotygodniowa [przynajmniej tak bylo w poprzedniej wersji serwisu, teraz nie moge znalezc tej informacji]
ad.4 wydaje mi sie ze tylko sms bo innej informacji na ten temat nie ma na stronie
|
|
|
#11 |
|
Forumator
![]() |
1)np. Beyonce feat. Jay-Z - Crazy in love.avi /26,2MB/448x336
p.s. - ściągnołem już 40 teledysków i wszystkie w takiej rozdizelczości 2)tu masz racje nie ma ich oszałamiająco dużo ale jest oki ![]() 3)opłata jest chyba jednorazowa (sms'em) .Wsumie mam Kod od mojego kumpla który jest tam zalogowany od dawna - ale niestety nie mam dostepu do najnowszych uaktualnień wiec chyba musze jeszcze raz wysłć sms'a ![]() 4)no tego to nie wiem powiem tyle że naściągałem się już troche teledysków z Torrent.org.pl,suprnova.org itd oraz mułkiem ale przeważnie jakość teledysków pod względem video i audio była bardzo słaba , a tutaj jestem naprawde zadowolony>jescze raz polecam pozdro
|
|
|
#12 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 04.11.2004
![]() |
www.linkoovi.com - linki do grup ripujacych videosy oczywiscie z downloadem - bardziej ciezsze brzmienie ale mozna znalezc i popy :-P
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Forumator
![]() |
Cytat:
![]() znalazłem tam link do www.videoclips.pl : tam jest programik do pobrania z listą teledysków (wszystko jest pięknie opisane),a co najlepsze jest do wyboru divx lun mpg2 (wiec teledyski musza być w niezlej jakości :\ ) no i jest możliwosć zamówienia teledysków na płytce DVD
|
|
|
|
#14 |
|
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
to moze ma ktos linki do stronki z teledyskami Iced Earth?
|
|
|
#15 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
|
|