![]() |
odtwarzanie płyt DVD na CD-ROMie
Witam. Ostatnio usłyszałem od znajomego informatyka, że istnieje jakiś program, który umozliwia oglądanie filmów DVD na CD-ROMie, zdaje się że mówił o Power DVD ale nie dam sobie za to głowy uciąc... Czy to prawda? Czy tez robi mnie ktoś w bambuko...
|
nie
|
Cytat:
Nawet przy pomocy tego programu Można też coś nagrać na tym DVD :O A czytniki DVD to naleciałość komunizmu ^_^ |
To w takim razie skąd ściągnac Power DVD? Bo ja posiadam wersje 3.0, ale tu nie wykrywa mi CD-ROM jako DVD-ROM... Chyba że znowu cos źle robie. Więc jak poprawnie skonfigurowac taki program bym mógł odtwarzac ijak mówisz nagrywać płyty DVD na nagrywarce CD...
|
A wiecie, że Japończycy skonstruowali bezprzewodowy przedłużacz do prądu. :haha:
|
Cytat:
VIZZARD jaja sobie robi ^_^ :jezyk: ;p :na_ucho: |
Cytat:
|
No to ładnie myślałem ze będziecie bardziej powazni... Ja sie pytałem serio bo po prostu nie wiem. Bardzo dziekuje za te wszystki odpowiedzi. :wsciekly:
|
Cytat:
Ba mam już dość tej plątaniny kabli :wsciekly: :> |
Cytat:
Ale z tym pytaniem sam wydałeś się niepoważny :D |
A tak a propos tego przedłużacza z Japonii :mruga:
Ale tak na poważnie Wiecie, że Tesla (ten gość od żarówek) Pracował nad bezprzewodowym przesyłem prądu? :O |
Cytat:
i w TV mowili ;) |
Panowie uwaga udało mi się przerobić LITEONA 1633S na BLUERAY i wypaliłem sobie na płytce DVD 20 GB. Co wy na to? :haha: :haha: :haha:
|
Cytat:
|
Heheh niezły temat :-)
Tak nawiasem mówiąc, to kumpel z jakieś kilka lat temu też mi powiedział że jest program któy się wgrywa do kompa i można płyty DVD na CD-ROMie oddtwarzać. 4 dyskietki to zajmowało (okazało się później, że to Power DVD)... Ale specjalnie pobiegłem do niego z dyskietkami i nawet film z wypożyczalni wypożyczyłem na DVD :-) Człowiek uczy się całe życie :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:22. |