![]() |
Weźcie mnie nie straszcie bo tą nagryware mam :D Ale czytałem tylko 1,5 strony i sobie powiedziałem dosyć bo póki co nagrałem 2 płytki(DVD-R) w tym jedna się nagrała (ta w Nero, bo w programie do authoringu(gdzie mam tylko nieaktywną opcję Speed) nie mogłem się czego innego spodziewać :D)
|
Cytat:
A osobiście miałem dwie nagrywarki CD LG (8x i 32x), jedno combo LG (16x odczyt DVD 52x zapis CD) [rewelacyjne nie było ale złe też nie], DVD-ROM LG (nie zarekomenduję go chyba jak powiem, ze wytrzymało w domu tydzień po czym przesiadłem się na asusa] i po tym jak zauważyłem że jakość LG zaczęła się trochę staczać postanowiłem zmienić wybór i kupiłem LItka. I ja osobiście nie mam z nim najmniejszych problemów. A że GSA-4120/4160 "akurat" im wyszło no to trudno. Nie moja wina. |
Cytat:
więc wole napisać klientowi aby wymienił na lg bo nie maja takich problemów. (a litony miałem dwa to wiem o co chodzi) |
Cytat:
ale bede mily TU |
Cytat:
http://www.cdrinfo.pl/software/stron...?id=1191040335 http://www.cdrinfo.pl/software/stron...?id=1191035445 |
gdzie znaleźć sterowniki ASPI
gdzie !!!!!gdzie !!!!!gdzie !!!!!gdzie !!!!!gdzie !!!!!gdzie !!!!!gdzie !!!!!gdzie !!!!!gdzie !!!!!gdzie !!!!!gdzie !!!!!gdzie !!!!!gdzie !!!!!gdzie !!!!!gdzie !!!!!gdzie !!!!!
pomóżcie prosze |
Cytat:
nie kupuj tego tylko to bo ja mam i pali super na wszystkim - a tak naprawde nie wiesz jak pali - bo sie czyta :> ok teraz sie czyta ale zobaczysz za 8-10 miesiecy czy bedzie sie czytalo jak nagrywasz na plytkach marki krzak ja nie mowie ze nie lubie lg ale takie wypowiedzi jak twoje to mnie dobijaja ja mam to i tez ty kup :( pomysl ze nie kazdy musi byc takim maniakiem lg jak ty. |
Cytat:
|
Cytat:
O szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej oraz o zmianie kodeksu cywilnego Dziennik Ustaw 2002, Numer 141, Pozycja 1176, Artykuł 8 tu masz wszystko dzwonilem do urzedu ochrony konsumenta i mozesz wymienic na inny sprzet do kwoty jaka dales za sprzet wyjsciowy lub mozesz zarzadac zwrotu gotowki. |
Cytat:
|
Cytat:
jak chcesz to podam ci dokladnie ustawe pozyje i artykul co obowiazuje - ja wlasnie to robie w poniedzialek z litkiem :) ale nie na litka |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
dopłać te 50zł i kup lg 4120 (mam go od pół roku i pali wszystko). weźmiesz tego 1653 i będzie to samo. pozdro |
Cytat:
Do samego Liteona! A on dotknie swą czarodziejską uzdrowicielską dłonią twój napęd I powie: "Ten jest już dobry! Ale dajcie mu nowy model! Niech pozna dobroć Liteona!" :czytaj: :mruga: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:46. |