![]() |
Cytat:
dolacz do nas z testami TU |
To rozwiało moje wątpliwosci. Polecam Plexa każdemu.
|
Cytat:
|
Nie mam Plexa ale pewnie świecąca się dioda informuje że w napędzie jest płyta - tak jest w innych napędach.
|
Jestem szczęśliwym posiadaczem Plexa 716A.
Mam tyko jeden problem: jak włoże jakąś płytke to dioda cały czas świeci, nawet jak nie robie nic na płycie. Czy tak powinno być?????? Sorki za takie pytanie ale wcześniej nie spotkałem. Pozatym sprzęt jest super i nie zamienił bym go na żaden inny :D |
Cytat:
jestem za leniwy by cos wiecej napisac :) |
a macie jakies testy tego plextora z firmware 1.05??... tak, jestem leniwy:P
|
plextor 716 dostepny w sprzedazy od polowy grudnia :)
wiadomosc prosto od dystrybutora :) |
Ja też mam tego plextora i miałem ten sam problem. Pomogła wymiana firmware z 1.03 na 1.05. Z resztą już w opisie ver. 1.04 można przeczytać: "usunięto przyczynę zawieszania się napędu w momencie zapisu Lead-Out'u przy zapisie nośników z niską prędkością w trybie DAO".
Pozdrawiam. |
Cytat:
http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=113522 :) |
Lame: dajcie jakies linki do testow 716 plextora... gdzie niegdzie mozna sobie poczytac ze to jakies badziewie... jakie jest Wasze zdanie?
|
Pisalem ze mialem podobny problem,ale chyba go juz rozwiazalem,otoz okazalo sie ze winny jest...modem od neostrady(sic!),nie ma pojecia jak to mozliwe,ale fakt faktem ze gdy jest odpiety nagrywarka dziala jak trzeba,jak go tylko podepne znowu zaczyna sie jazda...PC to jednak dziwna sprawa czasami
|
Ja bym sprobowal ...
innych plytek. Jak kupilem plexa 708 to kupilem 3 verbatimy i prawidlowo wypalil sie jeden. Od tamtego czasu jade na tdk -r x4 i nie mam problemow z plytami. Problemy sa za to z firmware. Jade na 1.02 i stabilny jest chyba jeszcze 1.04. Po problemach kolejno z 1.05 i 1.06 nawet nie chce mi sie wgrywac 1.07. Po prostu losie z plextora nie potrafia zrobic dobrego firmware, wrrrrr...
|
Cytat:
mam neca 3500 , zlego slowa na niego nie powiem. no moze ten cholerny zapis strefowy mnie drazni, wydluza jednak to czas o ok. minuty :) plexy x8 to byly maszynki , jak ruskie t 34 z firmware 85 mm :) |
ja tam czekam na plexa 716 jak bedzie juz dostepny :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:31. |